StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні сонячні окуляри 2023: які окуляри вибирає Мадонна, Ріанна і Дорофєєва

9 червня 2023, 23:31
Бути модним - значить стежити за трендами не тільки в одязі, а й в аксесуарах.
Леся Нікітюк і її модна оправа
Леся Нікітюк та її модна оправа / Instagram / lesyanikituk

Загальновизнаний факт, що модні сонцезахисні окуляри - це родзинка ідеального образу. І хоча позачасові стилі сонцезахисних окулярів це добре, трендові окуляри 2023 року - це просто щось.

Від барвистих лінз до яскраво прикрашених ретро-оправ, сонцезахисні окуляри цього року, безумовно, привертають увагу, але в хорошому сенсі.

Тенденції, особливо в області аксесуарів, схожі на трансформерів: вони схильні грунтуватися на попередніх версіях самих себе. Таким чином, тенденції сонцезахисних окулярів 2023 року можуть здатися трохи знайомими, якщо ви примружитеся, але це дійсно одні з найсміливіших образів лінз, які з'являлися в модних рекомендаціях за останні роки.

відео дня

Погляньте на найкращі з найкращих тенденцій сонцезахисних окулярів 2023 року, якими всі захищатимуть очі цього літа. А ще подивіться, як ці модні аксесуари прикрашають світових та українських знаменитостей.

Подовжена оправа "котяче око"

Хоча "котяче око" - шикарна класика, ця тенденція - це розтягнута знайома рамка для більш драматичного вигляду.

Дорофєєва завжди стежить за модними трендами
Дорофєєва завжди стежить за модними трендами / Фото Instgram / dorofeeva

Обтічна оправа

Сонцезахисні окуляри можуть бути спортивними, але в цьому році з'явився ряд більш м'яких стилів з тонкою оправою, затемненими лінзами і витонченими силуетами.

Мадонна знає толк в аксесуарах
Мадонна знає толк в аксесуарах / Instagram / madonna

Спортивні сонцезахисні окуляри

Спортивні сонцезахисні окуляри 2023 року багато в чому зобов'язані лінзам, які носять професійні спортсмени, а також футуристичній естетиці та гіпернеоновій кольоровій палітрі 80-х.

Ріанна цього літа - на спортивному стилі
Ріанна цього літа-на спортивному стилі / Instagram / badgirlryry

Довгасті оправи

З поверненням модних тенденцій 90-х прямокутні та довгасті оправи стали ще однією ключовою тенденцією сонцезахисних окулярів на 2023 рік.

Прямокутні оправи повинні бути у всіх в цьому році, тому що кожен знайде в них щось для себе. Ви не можете помилитися з класичним чорним або черепаховим кольором, тоді як яскравіші та сміливіші відтінки додадуть яскравості будь-якому відтінку шкіри. Сміливі, кутові оправи підійдуть тим, у кого більш м'які риси обличчя, тоді як квадратні і кутові особи компенсуються оправами, які трохи більш вигнуті.

Наприклад - дочка Бейонсе, яка зараз проводить час у світовому турі разом з мамою. Дуже органічно на ній сидять трендові окуляри.

Блу Айві в модних окулярах На сцені з Бейонсе
Блу Айві в модних окулярах На сцені з Бейонсе / Instagram / beyonce

Окуляри оверсайз

З поверненням літнього тренду сімдесятих років настав час освоїти стиль розкльошених джинсів і сабо - і не забудьте про великі сонцезахисні окуляри!

Хоча тенденції сонцезахисних окулярів змістилися в останні сезони до крихітних сонцезахисних окулярів у стилі матриці, Якщо вам подобається ховатися за рамкою, настав час зітхнути з полегшенням і знову надіти великі сонцезахисні окуляри. Округлі форми і форми "Авіатор", натхненні сімдесятниками, є ключем до цієї тенденції, причому останні добре поєднуються з будь-якою формою обличчя. Якщо ви шукаєте більш легкий варіант, спробуйте ацетатні рамки сріблястого або золотого кольору.

Маша Єфросиніна в окулярах оверсайз
Маша Єфросиніна в окулярах оверсайз / Instagram / mashaefrosinina

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти