StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мочила жорстко": MamaRika розповіла, як Повалій знущалася з українців на "Фабриці зірок"

24 березня 2023, 17:16
MamaRikа згадала свою участь у проєкті "Фабрика зірок" і розповіла, що Таїсія Повалій спеціально занижувала бали українським артистам.
Повалій, МамаРика
Таїсія Повалій, MamaRikа / Колаж фото УНІАН

Відома українська попспівачка MamaRika (псевдонім Анастасії Кочетової) розповіла про те, як співачка Таїсія Повалій (уродженка Київщини, відома своєю підтримкою путінського режиму і багато років живе в країні-агресорі, РФ) ще багато років тому всіляко намагалася російською ТБ принижувати українських артистів.

Як каже MamaRika, в 2012 році Повалій працювала в журі реаліті-шоу пропагандистського Першого каналу − "Фабрика зірок. Росія-Україна".

"Я її не сприймаю і зараз за все, що вона зробила. Ще тоді, коли в Україні вона вважалася артисткою, ми думали, що вона наша. Вибачте, це [створіння – грубо] сиділо в журі і нас мочило. Своїх українських артистів. Логічно, якщо ти наша, то ти своїх підтримуєш усіма силами. А вона нам ставила 1-2 бали. Вона нас зливала, бо їй сказали це робити. Продажне [створіння – грубо], я не можу себе стримати", - сказала співачка.

За словами дівчина, вона навіть підходила до чоловіка і продюсера Повалій Ігоря Ліхути – для того, щоб розібратися з ситуацією і запитати, чому та дозволяє собі знущатися зі свої співвітчизників.

"Час розставив все на свої місця, де вона зараз, ти знаєш. Вона нас мочила жорстко, я потім підходила до її чоловіка Ліхути і говорила: "що ви творите, у вас совість є, ми свої". Ми скандалили. Цей [бруд - грубо] ще тоді проявлялася", - підсумувала MamaRika.

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Таїсія Повалій вперше за довгий час дала офіційне інтерв'ю. Очікувано, що вона захотіла говорити лише з пропагандистськими ЗМІ, а про війну, яку Путін розв'язав проти України, вона не сказала Ні слова.

Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом Ігорем Ліхутою.

Пізніше українці моторошно обурилися Таїсією Повалий-за те, що та в новорічну ніч розважала жителів країни-агресора легендарним хітом Володимира Івасюка і Софією Ротару "Червона рута".

Інші новини на тему:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти