StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кондратюк виклав в Мережу фото і показав як Дорофєєва і MamaRika виглядали в юності

18 листопада 2022, 12:36
Ігор Кондратюк показав кадри до 15-річчя зі зйомок американського шансу, на яких видно, як Надя Дорофєєва і Настя Кочетова (MamaRika) виглядали в 17 років.
Кондратюк, МамаРика, Дорофєєва
Ігор Кондратюк, МамаРика, Надя Дорофєєва / Колаж фото УНІАН

Український ведучий і продюсер Ігор Кондратюк оприлюднив в Instagram архівні кадри з голлівудських зйомок проекту "Американський шанс".

Кондратюк нагадав, що за результатами проекту до складу колективу увійшли Надя Дорофєєва, Яна Соломко, Настя Кочетова (MamaRika), Олена Ломакіна та Ірина Журавель. Група так і не почала виступати з концертами, проте деякі з солісток все ж прославилися

Дорофєєва 10 років виступала була солісткою поп-дуету "Врємя і стєкло", а зараз успішна сольна співачка.

Кочетова під псевдонімом Еріка стала фіналісткою "Фабрики зірок-3". У 2016 році вона почала співати під ім'ям MamaRika.

Яна Соломко прославилася своєю участю в гьорлз-Бенді Real O і зйомками в першому сезоні реаліті-шоу "Холостяк". Зараз виступає під псевдонімом SOYANA.

Нагадаємо, раніше сама Надя Дорофєєва поділилася лукавою фотографією часів своєї юності - якраз часів того американського проекту.

"Шок-контент. По-перше, мені тут 17. По-друге, вже видно, що я ікона стилю. По-третє, Денніс Родман [легендарний американський баскетболіст і кіноактор ‒ Главред] витріщається на мої сідниці. По-четверте, на фото Денніс Родман", - написала співачка.

До того український поп-співак Володимир Дантес (і колишній чоловік Наді Дорофєєвої) продовжує підігрівати чутки про роман з Дашею Кацуріною - українською дизайнеркою і рестораторкою, відповідно, з колишнім чоловіком якої зараз зустрічається Дорофєєва.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти