StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Багато жінок підуть на війну": Тамерлан висловився про жіночу мобілізацію

26 лютого 2024, 18:46оновлено 27 лютого, 20:38
Учасник дуету TamerlanAlena поділився роздумами про жінок в тилу і на фронті.
TamerlanAlena
Тамерлан висловився проти примусової мобілізації жінок / колаж: Главред, фото: instagram.com/tamerlan_alena

Популярний український музичний дует TamerlanAlena під час повномасштабної війни в Україні пережив серйозні зміни - Олена Омаргалієва стала розвивати сольну кар'єру і підтримує чоловіка Тамерлана - в перші дні вторгнення він вирішив стати частиною премоги країни над окупантом.

Сьогодні Тамерлан, який є добровольцем Сил оборони, і виконує для них завдання, не думає про повернення на сцену, хоча переможний трек все ж пише. Про це він розповів в інтерв'ю для Oboz.ua.

Серед іншого колишній артист висловив власну думку щодо жіночої мобілізації. Тамерлан проти того, щоб робити це примусово, проте не виключає, що багато жінок готові взяти зброю в руки. Іншим же завжди є, чим зайнятися в тилу.

відео дня

"Я бачив багато жінок, які воюють. Вони дуже компетентні, максимально глибокі в тому, чим займаються. Але як нас все-таки виховували? Що жінка – це берегиня сімейного вогнища, що жінка точно не для війни. Я впевнений у тому, що однозначно не можна робити мобілізацію примусовою. При цьому є багато жінок, які живуть військовою справою і знаходять у ній себе. Я вважаю, що жінкам є чим займатися в тилу, і вони тут будуть більш корисними. Але водночас впевнений у тому, що багато жінок підуть на війну за своїми міркуваннями. І я знаю також багато сімейних пар, які воюють в одному підрозділі. Є така історія. Тому це вже вибір кожної людини, незважаючи на те, до якої статі ти належиш", - переконаний Тамерлан.

Хто такі TamerlanAlena?

TamerlanAlena - український r'n'b-дует, заснований в 2009 році Тамерланом і Оленою Омаргалієвою. У 2013 році вийшов їх дебютний альбом "Пой со мной". У тому ж році пара, чиї партнерські почуття переросли в любовні, зіграла весілля. Разом виховують спільного сина Тимура.

Раніше український співак Павло Зібров розповів, заради чого готовий позбутися фірмових вусів. Артист назвав, за яких умов він буде радий зголити свій пишний "бренд".

Також стало відомо, що популярний український співак YakTak впав зі сцени під час концерту. Неприємний інцидент стався з ним у Фастові, і потрапив на відео.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти