StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярний український співак впав зі сцени під час концерту

25 лютого 2024, 22:54
У мережі розгорілася суперечка: впав YakTak сам або ж його стягнули особливо активні шанувальниці.
YakTak
YakTak впав зі сцени під час концерту у Фастові / колаж: Главред, фото: instagram.com/yaktak_official

Український співак YakTak (Ярослав Карпук) зараз лише сходить на вершину Олімпу своєї популярності, але робить це із запаморочливою швидкістю. За два останні роки юне обдарування здобуло значну фан-базу, і під час концертів у нього завжди аншлаги.

Закономірно, не обходиться і без конфузів. Під час виступу в місті Фастів ЯкТак впав зі сцени. Роликом з падінням зірки в TikTok поділився користувач під ніком balachuk_.

На відео можна розглянути, як Карпук підходить до краю сцени і через секунду опиняється у натовпі фанатів. Щоравда, до кінця залишається незрозумілим, чи впав співак сам, тому що оступився, або його просто стягнули зі сцени захоплені фанатки.

Так чи інакше після падіння артиста ніхто не постраждав. ЯкТак швидко зорієнтувався в незручній ситуації, і продовжив співати в натовпі шанувальників. У коментарях до ролика артиста хвалять за холоднокровність, і також рекомендують всім, хто спостерігав за конфузом Карпука, загадати бажання - вони своїми очима бачили, як падає зірка.

Дивіться відео падіння YakTak під час виступу у Фастові:

Хто такий YakTak?

YakTak (справжнє ім'я - Ярослав Карпук)-український виконавець і автор пісень у стилі поп та хіп-хоп. Учасник 5 сезону музичного проекту Голос. Діти (2019), Фіналіст Національного відбору на Євробачення-2024 (4 місце), лауреат премії "Muzvar Awards" (2023). Сольний проект "YakTak" Карпук запустив у лютому 2022 року. У лютому 2024 року у артиста вийшов дебютний студійний альбом.

Раніше українська співачка Юлія Лущинська зізналася, що хотіла накласти на себе руки. Її переслідували і хейтили через вихід нової пісні, через що артистку стали відвідувати суїцидальні думки.

Також український співак-воїн, вокаліст гурту Бумбокс Андрій Хливнюк під час нещодавнього концерту назвав несподівані умови, за яких він готовий повернутися до виконання своїх російськомовних хітів, в тому числі "Вахтерам".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти