"Мені дуже шкода": Swoiia прокоментувала співпрацю з Потапом

7 жовтня 2024, 20:02
114
ЕксАссоль зробила офіційну заяву щодо чуток про те, що Потапенко був її продюсером.
Потап, Swoiia
Swoiia зізналася, чи був Потап її продюсером / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap, instagram.com/swoiia

Українська співачка Swoiia (раніше - Ассоль; справжнє ім'я Катерина Тараненко, у дівоцтві Гуменюк - прим. редактора) восени 2023 року випустила спільно з Настею Каменських трек "Сяйво". Це породило чутки про те, що Swoiia - новий продюсерський проєкт Потапа.

Зараз Олексій Потапенко, який до повномасштабної війни був однією з найбільших фігур українського шоу-бізнесу, вважається вкрай суперечливим. Тому Олексій Суханов, який нещодавно провів інтерв'ю з Катериною, поставив їй запитання про нестандартну особистість чоловіка NK.

Swoiia категорично заперечує, що Потап - її музичний продюсер. Так, вони створили разом кілька треків, але на цьому їхня співпраця і спілкування загалом завершилися, стверджує артистка.

відео дня

"Насправді ми з ним просто зробили декілька пісень. І вони дуже класні. Я їх дуже люблю. Я вдячна за цю співпрацю, але він ніколи не був моїм продюсером. Це неправда. Він давав мені поради, коли ми створювали пісню "Сестра", бо ми робили її в тандемі. Я написала Льоші і сказала: "Слухай, у мене така ідея, давай зробимо". І ми почали просто робити пісню, бо у нього неймовірний досвід у цьому. Можна по-різному до них ставитися, але у той час вони були актуальними хітами. Мені дуже шкода, що ось так у нього в житті якось склалось. Але я не суддя і я не зможу його зрозуміти, тому що він перебуває там, а я сиджу тут. Ми у різних реальностях", - каже Катерина Тараненко.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап
Хто такий Потап / інфографіка: Главред

Потап - останні новини:

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти