StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна-Всесвіт розкрила правду про "бандитську" кулю, яка потрапила в її машину

17 лютого 2023, 19:49
Анна Неплях розкрила нові деталі обстрілу, під який потрапила вчора в Києві.
Анна Неплях
Анна Неплях прокоментувала обстріл свого авто в Києві / instagram.com/neplyah

Українська модель та Міс Україна-Всесвіт 2021 Анна Неплях вчора не на жарт налякала своїх шанувальників - дівчина повідомила, що в її автомобіль стріляли, коли вона перебувала за кермом.

Сама Неплях не постраждала, а ось машина залишилася без заднього скла. На своїй сторінці в Instagram модель зізналася, що після цього вона отримала безліч дзвінків від людей з правоохоронних органів, які пропонували їй свою допомогу.

Через це Анна вирішила пролити світло на реальні події, які сталися з нею та її транспортним засобом у Києві. Вона навіть показала снаряд, який пробив скло і так сильно її налякав.

відео дня

"О 8:30 ранку, розвертаючись на бульварі Лесі Українки біля метро "Печерська", я стояла на розвороті і чекала, поки я зможу розвернутися. Довкола не було машин, ніхто поруч не ганяв, не було вантажних машин. І я чую наче постріл. Я злякалася так, що аж пригнулася. Я дивлюся у дзеркало і бачу, що моє заднє скло в "павутинці", - згадує Анна Неплях.

Коли вона дісталася додому, то оглянула салон автомобіля, і виявила камінь, який розбив скло. Інше залишається невідомим - як на пустельній вулиці він потрапив в машину. Модель вважає, що просто впав з неба. Також вона підкреслила, що її історія про обстріл була жартом, і вона говорила про це з самого початку, але шанувальники були настільки схвильовані її історією, що упустили цю деталь з виду.

камінь
Анна Неплях прокоментувала обстріл свого авто в Києві / instagram.com/neplyah

Раніше українська акторка Анна Саліванчук розповіла про операцію, яка їй належить після сильного падіння - вже в лікарні їй діагностували струс мозку і перелом носа, а результати аналізів здалися лікарям підозрілими.

Також латвійська співачка Лайма Вайкуле показала своє справжнє волосся без перуки-після чуток про рецидив онкології артистці приписують різні симптоми, аж до облисіння.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти