StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна-Всесвіт потрапила під обстріл - автомобіль Анни Неплях розбитий

16 лютого 2023, 19:27
Українська модель, яка представляла Україну в 2021 році на конкурсі Міс Всесвіт, перебувала в цей момент за кермом машини.
Анна Неплях
Анна Неплях розповіла, що її автомобіль обстріляли невідомі / instagram.com/neplyah

Українська модель та Міс Україна-Всесвіт 2021 Анна Неплях на персональному автомобілі потрапляла в різні пригоди. Але такого раніше з нею не траплялося.

На своїй сторінці в Instagram красуня розповіла, що в Києві, серед білого дня в її машину стріляли, поки вона перебувала за кермом. На щастя, сама Неплях не постраждала - куля розбила лише заднє скло транспортного засобу.

З властивою моделі самоіронією і почуттям гумору, вона заявила, що тепер у неї з'явилося персональне вікно в Європу. "Неочікуваним чином моя машина стала кабріолетом. Але, як вже пожартував один мій друг: "Мы те, кто пули не боятся". Так що зі мною все добре, легкий шок. Але в мене як би плани на день, ніхто їх не зірве", - повідомила Анна, і пересіла в інший автомобіль.

відео дня

Незважаючи на демонстративну веселість моделі, питання про те, хто саме і чому в неї стріляв, залишається відкритим. Сама Неплях вирішила піти від відповіді по-англійськи - без будь-яких додаткових подробиць.

Анна Неплях, машина
Анна Неплях розповіла, що її автомобіль обстріляли невідомі / instagram.com/neplyah

Раніше 42-річна голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон вперше крупним планом показала обличчя свого первістка - доньки Ройс Ліллан, яку їй народила сурогатна мати.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти