Світ навиворіт 2021 - дата виходу 12 сезону на 1+1

6 січня 2021, 16:19оновлено 7 січня 2021, 02:50
Новий 12 сезон шоу Світ навиворіт виходить в кінці січня на 1+1. Телеканал розкрив дату виходу і нову країну проекту. Коли дивитися Світ навиворіт 2021, і що буде в шоу - читай на Главреді.
Світ навиворіт 2021
Світ навиворіт 2021 / 1+1

Ведучий і блогер Дмитро Комаров підготував 12 сезон шоу Світ навиворіт, яке вийде 13 лютого на 1+1. Чого очікувати в новому сезоні, як 12 сезон знімався, і коли дивитися шоу - читайте в наших матеріалах.

Команда проекту Мир навиворіт провела 3 місяці в Пакистані для того, щоб зняти проект, і показати всі аспекти життя консервативної мусульманської країни.

Вони познайомляться під час зйомок з різноманітними жителями країни всіх верств. Діма Комаров підкреслив, що вони покажуть країну з того боку, з якого більшість Пакистан ще не знали. 12 сезон Світу навиворіт - це абсолютно ексклюзивний матеріал, а багато сюжетів взагалі будуть показані вперше в історії не тільки українського, а й світового телебачення.читайте такожДмитро Комаров з дружиною зворушливо привітали з Новим роком

відео дня

Серед героїв проекту будуть і українці, які переїхали до Пакистану і облаштували тут своє життя.

Світ навиворіт 2021
Світ навиворіт 12 сезон - дата виходу / 1+1

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв в новій експедиції потраплять в унікальні місця, багаті культурою та історією, покажуть неймовірні чудеса природи, познайомляться з рідкісними звичаями місцевих народностей. Як завжди, Дмитро буде випробовувати на собі різні професії і не раз ризикне своїм життям, щоб показати глядачеві самі ексклюзивні матеріали.

Діма Комаров зізнався, що це була для нього дуже непроста експедиція, морально і фізично.

"Були виснажливі гірські дороги, безсонні ночі, складні домовленості про зйомки, екстрим. Але не було жодного дня, щоб мені стало нудно. Щоб я не дізнався щось нове і не сказав "вау". Я реалізував безцінний для мандрівника шанс - стати першим іноземцем, який ступив ногою в місцях, що мають колосальний туристичний потенціал. Я зустрів багато добра і позитиву", - пояснив він.

Всі нові випуски Світ навиворіт 12 сезон виходитимуть на 1+1 з 13 лютого. Також дивитися онлайн Світ навиворіт можна буде на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти