StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Володимир Остапчук звинуватив колишню в переховуванні дітей - Олена Войченко відповіла

2 липня 2021, 18:31
Володимир Остапчук розповів, що його колишня дружина перевозить дітей без його відома і не дає батькові з ними спілкуватися.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук / instagram.com/vova_ostapchuk/

Український ведучий Володимир Остапучк розлучився з Оленою Войченко, але вихованням дітей вони мають право займатися спільно. Однак, Володимир регулярно повідомляє, що вона обмежує його обіцянку з дітьми - то не дала побачитися на Новий рік, щоб передати подарунки, то непускає їх до нього додому.

Ведучий розповів в сторіс своєї сторінки в Instagram про те, що колишня дружина забрала дітей до своїх батьків без його відома.

"Вже вкотре змушений захищати право бачити своїх дітей. Олена відвезла дітей до своїх батьків в Умань не те, що не погодивши, навіть не попередивши, на який термін. Зв'язку з дітьми поки немає. Я заблокований у її матері, її батько не бере трубку другий день. Моїй мамі її батькові Сергій Войченко в грубій формі відмовив у бажанні бачитися з онуками. Змушений в рамках чинного законодавства викликати поліцію і захищати власне право бути з дітьми", - повідомив Остапчук.

відео дня

Він підкреслив, що у нього рівне з Оленою право бачитися і виховувати із спільних дітей.

Незабаром після цього Олена Войченко в своєму офіційному Instagram опублікувала відповідь колишньому чоловікові.

"На жаль, мене і моїх дітей вже майже два роки безперервно тероризують і втягують в публічне обговорення брехні колишнього чоловіка заради його піару. Тепер він вирішив робити з себе жертву, брехати навіть поліції і захищатися від самого себе. Володимир, зупинись! Досить брехати!"- написала Войченко.

Володимир Остапчук звинуватив колишню в переховуванні дітей - Олена Войченко відповіла

Вона уточнила, що графік побачення для Володимира ще поки що не визначений, і рішення приймає районний Подільський суд у Києві. За її словами, Володимир знав, куди і на скільки вона взіт дітей.

Хто насправді правий - залишається неясним.

Володимир Остапчук та Олена Войченко - що потрібно знати про розлучення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти