StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Використовують злочинці при зміні паспорта: пластичний хірург прокоментував зміни дружини Медведчука

14 квітня 2022, 20:45
Оксана Марченко здивувала зовнішністю, що змінилася.
Використовують злочинці при зміні паспорта: пластичний хірург прокоментував зміни дружини Медведчука
Марченко " до " і "після". Фото Instagram

Оксана Марченко, яка вчора звернулася до Ердогана і Зеленського з проханням випустити її чоловіка Віктора Медведчука, з'явилася перед аудиторією в абсолютно невпізнанному вигляді.

Її не впізнати в порівнянні з тією зовнішністю, яку ми звикли бачити, зазначає на своїй сторінці в Instagram пластичний хірург Григорій Стрикун.

читайте такожЛідирує Оксана Марченко: Григорій Решетник анонсував кастинг на головну героїню "Холостячки"

відео дня

За його словами, в особі Марченка він побачив результат кількох проведених пластичних операцій з поганим результатом.

По-перше, ринопластика. "Кінчик носа піднятий, але відведений трохи лівіше вертикальної осі, що свідчить про незадовільний результат від операції", - розповідає лікар.

По-друге, блефаропластика верхніх і нижніх повік. "Верхня блефаропластика виконана в "агресивному", тобто з надмірним видаленням шкіри і жирових тілець орбіти, що призвело до скелетизації орбіти – тобто ефекту натягнутої шкіри на череп. Нижня блефаропластика з пошкодженням функціональних волокон кругового м'яза ока і агресивним видаленням шкіри, що призвело до порушення закривання очей і формування "округлого" вирізу очного яблука з ефектом "риб'ячого ока", - додає він.

Використовують злочинці при зміні паспорта: пластичний хірург прокоментував зміни дружини Медведчука

Крім того, в результаті порушення мимовільного закриття очей вона змушена піднімати погляд вгору, щоб змочити очне яблуко, що дуже наочно видно на відео.

По-третє, видалення жирових тіл Біша-посприяло "впадання" щік всередину і ефекту схудлого особи, а також повна відсутність міміки середньої і верхньої третини обличчя як результат надмірної дози Ботокса⠀"Я не стежив за зовнішністю даної особи і не знаю, чи всі зміни відбулися раптово або поступово. Всі висновки все ж суб'єктивні. Але таке поєднання операцій за один раз частіше використовується злочинцями при втечі і зміні паспорта", - додає він.

Нагадаємо, раніше невістка Оксани Марченко, яка виступила зі зверненням до президента Туреччини Ердогана і Президента України Зеленського, і втікача Віктора Медведчука, виступила з погрозами до своїх передплатників і гостям сторінки в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти