StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна розкрила правду про Дурнєва у відповідь на його зухвалість у соцмережах

30 червня 2021, 19:30
Інтернет-блогер Олексій Дурнєв нарвався на конфлікт з відомою українською телеведучою та інтерв'юером Машею Єфросиніною.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/lipsyncbattle_ua

Блогер Олексій Дурнєв відмовився йти на інтерв'ю до Маші Єфросиніної, невтішно відгукнувшись про ведучу, відповідаючи на питання шанувальників.

Він спілкувався з ними у сторіз інстаграм, і розкритикував Єфросиніну.

"Швидше за все, що ні. Маша не може зрозуміти – вона суперзірка з минулого або інтерв'юер", - написав він у відповіді своїм передплатникам в сторіз Instagram.

відео дня

Маша Єфросиніна прокоментувала його слова в своєму Instagram.

Виявляється, що ще до того, як Дурнєв опублікував відповідь своїм шанувальникам з приводу того, що не піде до Єфросиніної на шоу, він вже погодився на нього прийти.

Маша Єфросиніна пояснила, що він надіслав їй голосове повідомлення, в якому підтвердив, що прийде на інтерв'ю, але трохи пізніше - в нову студію восени.

"Правда, я ніколи не приховувала, що дуже хочу взяти у вас інтерв'ю, тому що ви для мене вкрай цікава людина. Ви своїм прикладом показуєте, що ніколи не пізно почати все з нуля, що людина може трансформуватися, що кожен має право виражатися так, як він хоче, і досягати в цьому успіху. І тут раптом, коли ви надсилаєте нам свої голосові і погоджуєтеся прийти восени на інтерв'ю, викладаєте ось таку відповідь і ображаєте мене, реально ображаєте", - сказала інтерв'юер.

Маша Єфросиніна розкрила правду про Дурнєва у відповідь на його зухвалість у соцмережах

Артистка переглядала відео з ним, як раз в той момент, коли їй прислали посилання на відповідь Олексія своїм передплатникам.

Машу це настільки шокувало, тому що, щоб відповісти, потрібно вибрати питання серед десятків або сотень надісланих, і спеціально витратити час на оформлення.

"Якщо я вас так сильно дратую... Якщо ви дозволяєте собі ось так про жінку висловлюватися, тоді просто не приходите. Я добу намагаюся зрозуміти, навіщо так принижувати. Це якось низько, Льоша. Прикро, не по-чоловічому, не по-пацанськи. Чесно я вам скажу", - підкреслила вона.

Маша Єфросиніна розкрила правду про Дурнєва у відповідь на його зухвалість у соцмережах

Поки що Олексій Дурнєв не відповів на реакцію Єфросиніної в своєму Інстаграм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти