StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маразм міцнішає: Орбакайте і Урганта намагалися вигнати з вистави "за неповагу до гімну РФ"

19 вересня 2022, 11:36оновлено 19 вересня 2022, 12:07
РосЗМІ продовжують вправлятися в продукуванні фейків. Мабуть, скоро в їх університетах з'явиться окрема спеціальність - "Фабрика фейків".
Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте / instagram.com/orbakaite_k/

Російські ЗМІ активно поширюють в мережах інформацію про те, що дочка Алли Пугачової Крістіну Орбакайте і телеведучого Івана Урганта нібито вигнали з вистави в театрі Вахтангова "за неповагу до Державного гімну Російської Федерації, який був виконаний після оголошеної хвилини мовчання про загиблих в "СВО" воїнів".

Повідомляється, що глядачі ополчилися на зірок і навіть опублікували відповідь Орбакайте. За інформацією фейк-ЗМІ співачка начебто відповіла"я прийшла на виставу, а не на парад".

У свою чергу, Орбакайте спростувала вигадану історію своїм постом в Instagram. "Боже! Чого тільки про себе не дізнаєшся і не прочитаєш. Скільки брехливої фантазії! Дуже не хочеться бруднитися і вступати в полеміку з цими людьми. Мені їх шкода. Вірте краще мені і моїм публікаціям і постам", - написала вона.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російська співачка і актриса Крістіна Орбакайте часто називає своєю мамою не Аллу Пугачову, а свою бабусю по материнській лінії - Зінаїду Архиповну Пугачову.

У зіркової матері часто не вистачало часу на маленьку Христину - Примадонна була постійно на гастролях або вечірках, влаштовувала своє особисте життя, а з дочкою проводила не дуже багато часу.

Проте в зрілому віці між жінками все ж зав'язалися вкрай теплі стосунки. Однак це не заважає Орбакайте засуджувати деякі серйозні рішення матері.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти