StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Максим Галкін висміяв "отСосєдова", який "поховав" його кар'єру

30 серпня 2023, 22:47
Чоловік Пугачової не перестає дивуватися, як навіть з-за кордону він стає для пропагандистів головною темою для обговорення.
Максим Галкін, Сергій Сосєдов
Максим Галкін відповів Сергію Сосєдову та іншим пропагандистам, які критикують його творчість / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/sosedov.sergei

Днями комік і шоумен Максим Галкін, визнаний у країні-окупанті іноземним агентом, оголосив про новий етап гастролей. При цьому один концерт, який повинен був відбутися в Талліні, Естонія, йому за нез'ясованих обставин довелося скасувати.

Ця новина швидко розлетілася по пропагандистським ЗМІ, в яких псевдожурналісти з гиканням і улюлюканням стали пророкувати артистові кінець кар'єри, крах і злидні, мовляв не бажають фанати більше слухати його виступи, втрачає хватку і популярність.

Найголосніше виступав скандальний музичний критик Сергій Сосєдов, який довгі роки працював в Україні, а тепер став одним з найвідданіших рупорів кремля. Повз його міркувань про майбутнє кар'єри коміка Галкін пройти не зміг.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram артист записав свій коментар про скасування концертів, зазначивши, що в Естонії у нього будуть концерти, в тому числі і в Талліні. Також Галкін підкреслив, що йому лестить увага "отСосєдова" і йому подібних.

"Хто тільки не висловився з приводу того, що у мене концертів поки в Естонії не буде. Хто тільки не висловився! Від Сосєдова до "МК". Слухайте, я задоволений, правда, спасибі за такий інтерес. Чесно кажучи, я здивований, що це цікавить російську пресу – чи буде концерт, чи не буде", - заявив шоумен.

Дивіться відеореакцію Максима Галкіна на передбачення краху його кар'єрі:

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова і Максим Галкін забрали дітей і покинули Ізраїль, куди вони перебралися з країни-окупанта. Після цієї новини сім'я артистів надовго пропала з публічного поля зору.

Однак близька подруга Примадонни, латвійська співачка Лайма Вайкуле, розсекретила, куди зник Максим Галкін з сім'єю, і навіть показала рідкісні кадри з артистом.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти