StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Барських згадав своє коріння і планує відмовитися від сценічного імені

17 травня 2022, 22:41
Співак планує серйозні зміни у своєму творчому шляху.
Макс Барських згадав своє коріння і планує відмовитися від сценічного імені
Макс Барських планує відмовитися від псевдоніма / instagram.com/max_barskih

Сценічна кар'єра українського співака Макса Барських з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну зазнала значних змін.

Зокрема артист, який раніше гідно зарекомендував себе не тільки на батьківщині, а й на естраді країни-агресора, заборонив використання своєї музики в росії, скасував всі заплановані там концерти, а гроші за квитки віддав в якості гуманітарної допомоги українцям, постраждалим від ра**истської військової агресії.

Але благодійної діяльності для Барських здалося недостатньо - співак вступив в ЗСУ, а потім вирушив до США, щоб підвищити обізнаність усього світу про війну в Україні.

відео дня

В рамках одного з таких просвітницьких заходів, за сумісництвом презентації нової пісні, присвяченій війні в Україні, артист зробив незвичну заяву.

Макс Барських згадав, що виступає під псевдонімом, і не виключає можливість повернутися до свого коріння, і продовжити кар'єру співака під своїм справжнім ім'ям - Микола Бортник.

"Я думаю про це. Макс Барських - мій сценічний псевдонімом. Моє справжнє ім'я - Микола. Напевно, я зроблю це з часом"– - сказав співак.

читайте такожАнна Неплях показала нового коханця-першого українця, який "знайшов її точку G"

Раніше канадська модель південноафриканського походження, дієтолог, письменниця і мама одного з найбагатших людей планети Ілона Маска, Мей Маск позувала у відвертих купальниках для модно-спортивного глянцю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти