StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кохання ненароком нагряне": Слава Камінська показала нового обранця

2 квітня 2023, 19:24
Співачка зважилася похвалитися відпочинком з коханим, про якого розповідала раніше.
Слава Камінська
Слава Камінська показала нового бойфренда / instagram.com/babaslavka, pexels.com

Українська співачка, колишня учасниця дівочого поп-дуету НеАнгели, Слава Камінська розкрила шанувальникам в подробиці свого особистого життя. З 2019 року, після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським, вона вела переважно холостяцький спосіб життя.

Втім, час від часу преса приписувала їй різні романи, а сама Слава не без задоволення "підігравала" чуткам. Проте, ще в жовтні 2022 року вона натякнула, що не самотня, та особистість обранця розкривати на стала.

Зараз Камінська відпочиває на Канарських островах, і показала на своїй сторінці в Instagram знімок з курорту, на якому позує в обіймах чоловіка. Правда, його обличчя вона все ж приховала. За кілька днів до цього в соціальних мережах артистка зазначила, що статус "в активному пошуку" для неї більше не актуальний.

відео дня

"Кохання ненароком нагряне, коли його зовсім не чекаєш", - підписала знімок Слава. Емоції на обличчі її нового коханого оцінити неможливо, але сама співачка, схоже, дуже щаслива.

Слава Камінська
Слава Камінська показала нового бойфренда / instagram.com/babaslavka

Раніше Ірина Білик підігріла чутки про своє возз'єднання з хореографом Дмитром Коляденком - вони були парою на початку двохтисячних, але розлучилися через постійні скандали на підставі ревнощів.

Також стало відомо, що 28-річна модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у 2022 році, вийшла заміж за свого таємничого обранця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти