StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любов треба берегти: нова дівчина Остапчука розповіла, чому не афішує стосунки

29 січня 2023, 14:09оновлено 29 січня 2023, 15:49
Велелюбний ведучий обзавівся новою подругою, яка поки "приховує" свого коханого.
Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk

Новенька подружка українського телеведучого Володимира Остапчука, який судячи з усього, розлучився зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, розповіла, чому вона не хоче афішувати свої стосунки з телеведучим.

Про це 22-річна журналістка Катерина написала на своїй сторінці в Instagram, відповідаючи на запитання своїх підписників.

Любов треба берегти: нова дівчина Остапчука розповіла, чому не афішує стосунки

Тим часом, ні Остапчук ні його колишня Христина, своє розставання ніяк не прокоментували. Вони обидва відмовчуються, роблячи туманні натяки. Христина, при цьому, сумує, а Остапчук постить однакові фото зі своєю новою пасією.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла, як переживає процес розлучення з велелюбним телеведучим.

На своїй сторінці в Instagram на розповіла про те, як дає собі час пережити те, що трапилося, а також додала, що будь-який біль має свій кінець. "Не буде рана кровоточити вічно. Тому дайте собі час і проживіть всі моменти гідно, я саме так і роблю. А ще... все дається для досвіду, тому вчимося", - сказала Гірник.

Нагадаємо, що у блогерки Христини все частіше стали питати, як вона ставиться до зрад.

Так на питання про те, змогла б вона і далі жити з партнером, який був їй невірний, Христина Горняк відповіла: "моя думка така, що спробувати можна, але думаю, що ні до чого хорошого це не призведе. Я б лягала спати з ним в ліжко, і уявляла, як він цілував іншу, як обіймав і пестив, як захопився інший, яка викликала у нього емоції... Так що в цих спогадах мені б хотілося його придушити. А навіщо мені сідати за вбивство? Краще відразу, після того, як стало відомо про зраду, розійтися. Але це моя думка".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти