StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Остапчука розсекретила, з ким зустрічатиме Новий Рік

30 грудня 2022, 14:43
Молода жінка поділилася своїми планами і розповіла, що зустріне Новий рік, як подобається їй.
Володимир Остапчук, Христина Горняк
Володимир Остапчук, Христина Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk

Вже колишня дружина, хоч і не офіційно, шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина, розповіла про свої плани святкування Нового року.

Зокрема, вона розповіла, що проведе свято в тій же компанії, в якій зустрічала своє 36-річчя, пише "Таблоїд".

"З новорічного настрою поки тільки спідниця в паєтках і плей-лист. Присіла тут і думаю, що треба якось виправляти ситуацію - йти на закупівлі продуктів до новорічного столу. Тому що в цьому році буде, як я люблю – новорічна ніч вдома (у тимчасовому будиночку), в колі подруг, але на превеликий жаль з багатьма близькими прямо на відео-зв'язку... і все ж, не можу не дякувати небо, що маю таку можливість", – повідомила вона.

відео дня

Відзначимо, що у блогерки Христини все частіше стали питати, як вона ставиться до зрад. На своїй сторінці в Instagram блогерка поділитися роздумами про те, чому вона не може пробачити подібне.

Так на питання про те, чи змогла б вона і далі жити з партнером, який був їй невірний, Христина Горняк відповіла: "Моя думка така, що спробувати можна, але думаю, що ні до чого хорошого це не призведе. Я б лягала спати з ним в ліжко, і уявляла, як він цілував іншу, як обіймав і пестив, як захопився інший, яка викликала у нього емоції... Так що в цих спогадах мені б хотілося його придушити. А навіщо мені сідати за вбивство? Краще відразу, після того, як стало відомо про зраду, розійтися. Але це моя думка".

Шанувальники припускають, що причиною чуток про розставання між Остапчуком і Гірник могла стати зрада з боку ведучого, адже цю тему обоє ретельно намагаються уникати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти