StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Любов до батьківщини": зрадниця Анна Асті зібралася співати українською

31 липня 2023, 11:33
1111
Сподіваємося, що Дзюба не буде ганьбитися і співати українською мовою.
Запроданка Асті захотіла співати українською
Запроданка Асті захотіла співати українською / Колаж Главред, фото Instagram / anna.asti

Українська запроданка Анна Асті, яка продовжує заробляти криваві рублі в Росії, яка вже майже два роки жорстко і планомірно вбиває українців, видала цинічну маячню.

Зокрема, Асті заявила, що планує випустити пісню українською мовою. Про це на своєму каналі на YouTube повідомив скандальний "всезнаючий" блогер Богдан Беспалов. Він навіть поділився фрагментом відповідного відео.

Так, Асті (Анна Дзюба - авт.) записувала треки з путіністом, російським виконавцем Філіпом Кіркоровим, а також отримувала різні музичні нагороди держави-агресора, дякуючи при цьому російській публіці, яка охоче підтримує напад терористичної Росії на Україну.

відео дня

"Було питання, пов'язане з тим, чи хочу я записати українську пісню коли-небудь. Насправді, дуже хочу. Так! І ми над цим працюємо. Просто поки не знайшли підходящу пісню. Тому що мені хочеться, щоб ця пісня була прям така душа-душа неймовірна. Щоб вона асоціювалася з моєю любов'ю до Батьківщини. Тій землі, з якої я родом", – каже Дзюба, не усвідомлюючи як низько падає кожен раз.

Беспалов припускає, що таким чином Асті працює на Кремль і опрацьовує популярний на болотах наратив про "братні народи" - Росії та України.

У той же час блогер зазначає, що заява Дзюби може бути "запасним аеродромом", на випадок якщо в Росії все ж трапиться щось, що змусить всіх зрадників перевзутися назад і визнати війну в Україні війною і порушенням всіх міжнародних протоколів.

Нагадаємо, раніше якийсь російський продюсер Пашу, який нібито багато років "орудує" на музичному ринку країни-агресора Росії, вирішив висловитися щодо співачки українського походження Анни Asti, яка продовжує заробляти в РФ і жодного слова не вимовила щодо військового вторгнення в Україну.

Нагадаємо, раніше в припадку самозамилування співачка похвалилася отриманими в РФ нагородами. Наприклад, на недавній музичній премії "спека Music Awards" Asti визнали "співачкою року". Крім того, вона отримала нагороду за композицію, яку заспівала з відомим артистом-путіністом Філіпом Кіркоровим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти