StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Краще б так молилися, як сперечаються": Стужук поділилася "цінною думкою" щодо Різдва

7 січня 2023, 16:38оновлено 10 серпня 2023, 23:23
Блогерка мовчить про війну в Україні, але продовжує ділитися своєю нікому не потрібною думкою.
Софія Стужук
Софія Стужук / instagram.com/sofia_stuzhuk

Скандальна блогерка Софія Стужук, яка з початком нападу Росії на Україну, не стала згадувати про це прямим текстом у своєму блозі, а зайняла позицію "і вашим, і нашим", в черговий раз поділилася своєю "цінною думкою".

Стужук, яка нещодавно інсценувала напад "коктейлями Молотова" на свій будинок в Ризі, де вона проживає зі своїм співмешканцем і трьома дітьми від першого шлюбу, висловилася з приводу святкування Різдва.

"Як то кажуть, краще б так молитви читали, як сперечатися, коли святкувати. Шкода, що тепер і такі розбрати", - написала Стужук, яка стала раптом побожною і вела цілу антивакцинаторську кампанію проти коронавірусу, від якого, до речі, помер її перший чоловік Дмитро Стужук.

відео дня

'Краще б так молилися, як сперечаються': Стужук поділилася 'цінною думкою' щодо Різдва

Вона також згадала, що вона з України і навіть згадала українську мову, але не змогла дописати свою думку, не використовуючи мову окупантів і гвалтівників: "Дай бог тільки "світу та затишку кожному в сердці (орфографія збережена - авт.), в домівці, в сім'ї". Нехай святкується, коли святкується. Відчувається, як відчувається. Віриться у що віриться. Аби з добром і любов'ю!".

Раніше Стужук повідомила на своїй сторінці в Instagram, що вночі в Ризі невідомі вчинили замах на будинок, де знаходилася "вагітна жінка і п'ятеро дітей". "Просто диво, що мені сьогодні не спалося", - каже Стужук.

Нагадаємо, Стужук опублікувала посилання на чергового блогера, який "пояснює", чому Росія почала масовано обстрілювати Україну ракетами вранці, 10 жовтня. На думку зрадниці, вся справа в тому, що українці раділи попаданню по Кримському мосту в окупованому Криму.

"Повторюю ще раз-куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте", - процитувала вона якогось Женю.

Стужук продовжує свою блогерську діяльність вже з Європи, рекламуючи при цьому російські товари і послуги, а також шахраїв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти