StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Закидали коктейлями Молотова: на блогершу Стужук скоїли напад вночі

4 грудня 2022, 08:34
Стужук у всьому звинувачує якусь Юлю, яка нібито організувала цькування. Тим часом, вона продовжує мовчати про напад Росії на Україну.
Стужук
Стужук / Instagram

Будинок української блогерки Софі Стужук, яка мовчить про війну в Україні, незважаючи на величезну аудиторію в Росії та Україні, цієї ночі обкидали коктейлями Молотова.

Як повідомила вона на своїй сторінці в Instagram, цієї ночі в Ризі невідомі скоїли замах на будинок, де знаходилася "вагітна жінка і п'ятеро дітей". "Просто диво, що мені сьогодні не спалося", - каже Стужук.

Вона також написала, що вони чекають поліцію.

відео дня
Закидали коктейлями Молотова: на блогершу Стужук скоїли напад вночі

Відзначимо, що блогерка вже протягом декількох днів звинувачує в цькуванні на себе якусь Юлю. Тим часом, Стужук, яка на початок війни мала величезну аудиторію в Росії і Україні мовчала про війну, про те, як Росія обстрілює мирні міста і вбиває українських жінок і дітей.

Закидали коктейлями Молотова: на блогершу Стужук скоїли напад вночі

Користувачі активно скаржилися на акаунт Стужук і його періодично блокують.

Її позиція щодо України нагадує "і вашим, і нашим". Вона кілька разів говорила, що їй з "іншого боку видніше" і "не все так однозначно".

Тому мова, швидше за все, не про цькування, а про те, що в час, коли йде війна в твоїй країні, потрібно кричати про це і захищати свою батьківщину, а не вдавати з себе "голуба миру" і говорити, що мовчати правильно, адже "не можна плодити ненависть".

Раньше Стужук опублікувала посилання на чергового блогера, який "пояснює", чому Росія почала масовано обстрілювати Україну ракетами вранці, 10 жовтня. На думку зрадниці, вся справа в тому, що українці раділи попаданню по Кримському мосту в окупованому Криму.

"Повторюю ще раз-куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте", - процитувала вона якогось Женю.

Стужук продовжує свою блогерську діяльність вже з Європи, рекламуючи при цьому російські товари і послуги, а також шахраїв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти