StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Lida Lee в закривавленій блузці поділилася жахливою історією: "З головами у людей все не ок"

23 березня 2023, 18:01
Ліда Лі врятувала невинне життя і жорстко засудила тих, хто байдужий до болю інших.
Lida Lee
Lida Lee врятувала життя збитому коту / instagram.com/lidalee_official

Українська співачка, учасниця "Голосу країни" та "Танців з зірками" Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) поділилася з шанувальниками вкрай сумною історією.

Спершу на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому показала свою білу блузку, залиту кров'ю. Пізніше вона заспокоїла фанатів, що з нею все в порядку, а кров виявилася не її - Ліда Лі врятувала кота, якого збив автомобіль та кинув вмирати на дорозі.

Повз такого кричущого варварства артистка не могла пройти. Вона подбала про тварину, травми якої, на щастя, виявилися не смертельно небезпечними. Співачка підкреслила, що вважає людей, які здатні скалічити живу істоту і просто кинути її, є певні проблеми з психікою.

відео дня

"Зі мною все гаразд, дякую всім, хто переживав. А от ситуація - ну от зовсім не гаразд. Я повертаюся додому у час пік, оживлений рух, посеред дороги лежить збитий кіт. Звісно, той, хто його збив, поїхав. Я їду, і в мене просто розривається серце. Це вже не вперше така ситуація. Я не можу проїхати і просто зробити вигляд, що все гаразд, і залишити його там помирати. Я зупиняюся, підходжу… Він у крові, йому зачепило щелепу, він дезорієнтований, він не може встати, йти, нічого він зробити не може. Як можна не зупинитися, не допомогти? Зі мною все ок! З котом теж все ок! А от з головами у людей все не дуже", - розповіла Ліда Лі.

Lida Lee
Lida Lee врятувала життя збитому коту / instagram.com/lidalee_official

Раніше стало відомо, що 36-річна американська акторка, співачка і світська левиця Ліндсі Лохан чекає первістка від чоловіка, арабського фінансиста Бадера Шаммаса.

Також був названий офіційно найпопулярніший артист у світі за версією Книги рекордів Гіннесса - він обійшов топових світових знаменитостей і побив відразу кілька рекордів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти