StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Lida Lee розповіла про романтику у відносинах з Даніелем Салемом

6 листопада 2023, 16:21
Ліда Лі не стала приховувати, що пов'язує її з шоуменом після того, як вона розійшлася з бойфрендом.
Lida Lee, Даніель Салем
Lida Lee прокоментувала роман з Даніелем Салемом / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official, instagram.com/daniel_jihad_salem

Не встигла українська співачка, учасниця Голосу країни і Танців з зірками, Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) розповісти про те, що завершила п'ятирічні стосунки із загадковим бойфрендом, як артистці вже "знайшли" нового кавалера. Їй приписують роман з шоуменом та військовим Даніелем Салемом.

Ліда Лі вирішила вберегти репутацію від непотрібних чуток і домислів, і в інтерв'ю для ЖВЛ чесно розповіла, які у неї стосунки з Салемом.

Так артистка спростовує плітки про те, що між нею та військовим існує романтичний інтерес. Вони дійсно пов'язані, але лише в рамках спільних творчих проєктів.

"З Денею ми у дуже класних стосунках. Ми й допомагали йому, коли у нас був волонтерський штаб. Я його запрошувала до своєї роботи "Настане час…". Тому пліткуйте далі", - заявила Ліда Лі, та зазначила, що у неї з Салемом не було романтичних побачень. Зараз її серце вільне, і її такий стан речей цілком влаштовує.

Дивіться інтерв'ю Lida Lee для ЖВЛ:

Раніше ексчоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу прокоментував причини розставання з другою дружиною після 4 місяців шлюбу.

Також українська акторка Ксенія Мішина розповіла про особисте життя та жорстко відповіла на питання, чому вона, така красива і успішна, все ще самотня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти