StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Просто інтим або щось глибше": Ксенія Мішина розповіла про особисте життя

31 жовтня 2023, 16:28
19253
Мішина жорстко відповіла підписникам, чому вона, така красива і успішна, все ще самотня.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина висловилася про своє особисте життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

У житті української акторки Ксенії Мішиної було два великих романи - з батьком її єдиного сина, ім'я та особистість якого артистка приховує, та з коміком Олександром Еллертом. Ці стосунки не закінчилися казковим "довго і щасливо", і зараз Мішина не розповідає багато про те, що відбувається в її особистому житті.

Проте акторка вже надто втомилася від того, що всі її успіхи в кар'єрі і в досягненні особистих цілей знецінюються через те, що вона не має постійного партнера.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пікантне відео, зняте під час її фотосесії в спідній білизні, і розповіла про своє бачення щасливого життя. Крім того Ксенія зазначила, що не прирівнює особисте щастя до наявності або відсутності в її житті чоловіка.

відео дня

"Мені тут іноді пишуть: "Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?" Вважаю, що це одна з найдурніших ілюзій, нав’язаних суспільству. Вже достатньо примітивно вважати, що жінка прагне краси та особистої вишуканості для того, щоб її вибрали. І іноді в голові не вкладається, що щодня проживаючи насичено і усвідомлено життя, заробляючи гроші, збагачуючи та розвиваючи себе, я повинна перекладати на когось відповідальність за свій сімейний стан. Невже досі хтось думає, що безглуздий в моменті поряд член може ощасливити ваше жіноче існування?" - заявила Мішина.

Також артистка підкреслила, що вважає за краще сама обирати для себе щастя і визначати, яку роль в ньому вона відведе (чи ні) потенційному чоловікові: "Жінка – самостійна одиниця. Вона сама вибирає з ким і коли будувати стосунки. Які? Вона також визначає. Це може бути просто секс, це може бути глибше. І подібні умови самовизначення не роблять її неповноцінною, самотньою чи нещасною. А якщо ви чогось не бачите, це не означає, що цього нема".

Раніше скандальна українська акторка Ліза Василенко жорстко кинула російського іноагента - репера Моргенштерна. Пара протрималася разом півроку, і розставання для музиканта стало сильним ударом.

Також молодший брат принцеси Кетрін Уельської Джеймс Міддлтон вперше показав свого первістка. Він розкрив стать і незвичайне ім'я дитини, яку йому подарувала його дружина Алізе Тевене.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти