StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексчоловік Ані Лорак прокоментував причини розставання з другою дружиною

1 листопада 2023, 12:11
10977
Мурат Налчаджиоглу зазначив, що плітки навколо їх з Лілією шлюбу турбують його доньку від Лорак.
Мурат Налчаджіоглу, Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу назвав можливі причини розставання з Лілією Реус / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Мурат Налчаджіоглу, турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак, взяв українську візажистку Лілію Реус в дружини на початку червня після трьох років відносин. Протягом цього часу в парі панувала ідилія, але після весілля в їх відносинах щось пішло не так.

Шанувальники звернули увагу, що подружжя відписалося один від одного в соціальних мережах та перестало ділитися спільним контентом. Поповзли чутки про те, що Реус і Налчаджиоглу розлучилися. Причому звинувачувати в розставанні нерідко стали саме Мурата, нібито у відносинах з Лорак він був невірний, а тепер та ж проблема наздогнала і його з Лілією союз.

Сама пара намагається зберігати мовчання щодо того, що відбувається з їх сімейним життям. Проте Налчаджиоглу був змушений прокоментувати, чому "ситуація в сімейних справах" змінилася - чоловік поскаржився, що питання з Реус, яке активно висвітлюють ЗМІ, ранить його доньку від Лорак.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що зміни в його відносинах з Реус відбулися не тому, що "один з партнерів поганий, а інший хороший, або один з них зрадив іншого".

"Можливо просто у двох людей різні погляди на життя і їх очікування від життя абсолютно відрізняються, може у них різні місії, які вони беруть на себе в житті", - пише Мурат Налчаджиоглу. Чи згодна з таким баченням ситуації Лілія Реус - невідомо.

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар заінтригувала змінами в особистому житті та підігріла чутки про розставання з чоловіком, прем'єром Національної опери України Олександром Стояновим.

Також лікарі Лілії Ребрик дізналися стать майбутньої дитини. Ведуча та її чоловік, хореограф Андрій Дикий, будуть перебувати в невіданні до гендер-паті, якої вони чекають з нетерпінням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти