StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лісова ідилія: Потап показав романтичний відпочинок з NK на природі

16 жовтня 2023, 20:34
Настя Каменських зробила нове селфі з чоловіком.
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських - пара показала нове фото в лісі / колаж: Главред, фото : instagram.com/realpotap

Ще влітку хейтери сімейного дуету, Потапа і Насті Каменських, були переконані, що їхній шлюб приречений на розпад. Але артисти все ще разом, всупереч пересудам і пліткам.

Одним з основних аргументів на користь того, що у відносинах музикантів стався розкол, було зникнення з їх соціальних мереж спільних фото, мовляв, раніше в будні і у свята вони не відлипали один від одного, а тепер все інакше.

Добре ім'я своєї сім'ї почав відновлювати Потап - поки NK їздить на гастролі та випускає нові пісні, музичний продюсер співає їй дифірамби у своєму блозі в Instagram, та показує ніжні знімки з коханою дружиною.

відео дня

Так нещодавно Потапенко опублікував селфі, виконане Каменських. Пара вийшла в ліс, ймовірно, для пробіжки, оскільки вони обидва одягнені в спортивний одяг.

Чоловік NK підписав сімейний знімок одним словом: "Сяйво", в якому шанувальники побачили посилання до однойменної пісні, яку Каменських в кінці вересня записала разом зі співачкою SWOIIA.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських - пара показала нове фото в лісі / instagram.com/realpotap

Раніше Настя Каменських розповіла про сексуальний скандал, який розгорівся навколо Потапа і його колишньої підопічної. Співачка зазначила, як це вплинуло на її стосунки з чоловіком.

Рефлексувати про ці чутки Потап не став, і знайшов для себе більш актуальну зараз тему - написав пісню про війну і нове покоління українських дітей.

Інші новини про Потапа і Настю Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти