StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Солодкі 64: Мадонна показала "святкові" сідниці в облягаючій сукні

16 серпня 2022, 19:11
Поп-діва почала відзначати свій "сицилійський" День народження.
Мадонна
Мадонна показала сідниці в відвертій сукні в День народження / instagram.com/madonna

Епатажна королева поп-музики Мадонна почала святкувати свій 64-ий День народження. Урочиста вечеря в колі сім'ї та близьких, яких співачка жартома назвала сицилійським кланом, пройшла в Італії.

Перший етап урочистих заходів був приурочений також до 22-го дня народження Рокко Джона, який молодий чоловік відзначав 11 серпня. Рокко - друга народжена Мадонною дитина, а також старший син у сім'ї співачки. Всього у Мадонни семеро дітей: Лурдес і Рокко (народжені співачкою), Девід, Чифундо, Стелла і Естер (усиновлені діти).

На сімейну вечерю Мадонна прийшла пристойно одягненою - в шовковій перловій сукні з квітковим візерунком, і босоніжках на шпильці. Образ вона доповнила ретро-окулярами.

відео дня

Проте ні лук "хорошої дівчинки", ні присутність родичів не втримали співачку від фотографій в провокаційних позах. На цей раз вона зробила акцент на сідниці.

Свіжі святкові знімки вона показала на своїй сторінці в Instagram.

Мадонна
Мадонна показала сідниці в відвертій сукні в День народження / instagram.com/madonna

Раніше українська акторка і співачка, зірка серіалу Школа, 21-річна Анна Трінчер показала нові татуювання в інтимних місцях, через що зіткнулася з осудом підписників.

Також українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва показала гумористично-пізнавальний ролик про вкрай важливий аспект життя кожного дорослого українця-про кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти