StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарний Бенксі підтвердив авторство графіті в Бородянці

12 листопада 2022, 09:03оновлено 12 листопада 2022, 13:23
Художник Бенксі зробив публікацію на своїй сторінці в Instagram.
Легендарний Бенксі підтвердив авторство графіті в Бородянці
Фото Instagram

Британський стріт-арт художник Бенкі, особистість якого досі залишається загадкою, намалював черговий шедевр.

Цього разу художник підтвердив своє авторство і опублікував пост на своїй сторінці в Instagram. Дивним є той факт, що намалював свою роботу він у Бородянці Київської області, де побували російські окупанти і куди прилітали російські ракети.

На стіні зруйнованого будинку він зобразив дівчинку, що стоїть на руках на руїнах понівеченого ра**истами багатоквартирного будинку. Бенксі, який рідко визнає авторство своїх робіт і влучно відзначає значущі події у світі, побував і в Україні.

відео дня

Українські зірки не залишилися осторонь і почали дякувати митцю за його увагу до України, яка веде важку війну, захищаючись від Росії.

Легендарний Бенксі підтвердив авторство графіті в Бородянці

Нагадаємо, що Росія може застосувати до України "Сирійський сценарій" і бомбити її міста так само, як бомбила сирійське місто Алеппо. Країні-агресору РФ не дає цього зробити тільки українська протиповітряна оборона (ППО).

Однак систем ППО Україні не вистачає. Їй потрібно більше таких установок, щоб мати можливість збивати російські ракети і дрони-камікадзе. Якщо ж західні партнери не нададуть більше систем ППО, то ризик бомбардувань українських міст і сіл за "сценарієм Сирії" зростатиме. Про це пише британське видання BBC, спираючись у своїх висновках, зокрема, і на звіт британського аналітичного центру "Королівський інститут об'єднаних служб".

Саме через нинішню успішну дію протиповітряної оборони України Росія боїться активно застосовувати свою авіацію. І це є позитивною стороною навіть в тих умовах, що у РФ є перевага в особовому складі і військовій техніці. Тому країна-агресор запускає більше балістичних і крилатих ракет великої дальності і використовує дешеві іранські дрони-камікадзе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти