StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарна співачка назвала" кровний гріх " Таїсії Повалій перед українцями

16 липня 2023, 13:15
Марія Бурмака вважає, що співачка Таїсія Повалій взяла на себе великий "кровний гріх" перед українцями - раз співає і танцює в країні-агресорі РФ.
Повалій, Бурмака
Марія Бурмака жорстко розкрила Таїсію Повалій / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарна українська автор-виконавець пісень Марія Бурмака вкрай безсторонньо висловилася про скандальній попвиконавиці Таїсії Повалій, яка давно виїхала з України і всіляко вислужується перед кривавим путінським режимом. Свою думку Бурмака висловила в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Бурмака вважає, що Повалій взяла на себе великий "кровний гріх".

"Що в голові у Таїсії Повалій - я просто не знаю. Ну і ще такий момент. Знаєте, є помилка, а є кровний гріх. Так ось, співати "Червону руту" зараз в Москві - це кровний гріх, це підтримка вбивства свого народу. Я не знаю, в які гріхи це внести. Але мені здається, що це один із смертних гріхів", - розповіла співачка.

відео дня

Нагадаємо, раніше новий бойфренд іншої фанатки путінського режиму родом з України-Ані Лорак-вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України-турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти