StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Легендарний гурт "Кіно" зібрався в Україну з музикантом, який грав у Криму

3 вересня 2021, 13:43
309
Попри те, що з часів загибелі лідера групи "Кіно" Віктора Цоя пройшов вже 31 рік, його син Олександр відродив колектив і відправив на гастролі.
Каспарян
Юрій Каспарян / Instagram

У Києві в Палаці спорту 24 вересня запланується концерт легендарної російської рок-гурту Кіно, до складу якої входить гітарист Юрій Каспарян. Музикант неодноразово раніше виступав в окупованому Росією Криму.

У 2018 році в окупованому Севастополі та Сімферополі відбулися концерти, на яких музика гурту Кіно звучала у виконанні великого симфонічного оркестру та Каспаряна. Продюсером проєкту під назвою Симфонічне КІНО виступив Олександр Цой-син лідера Кіно Віктора Цоя і володар авторських прав на пісні колективу.

Склад, яким повинна виступити група в Києві - два оригінальних бас-гітариста - Олександр Титов та ігор Тихомиров і, власне, Юрій Каспарян. Автор всіх пісень і лідер колективу Віктор Цой загинув в автокатастрофі в 1990 році, а барабанщик колективу Георгій Гур'янов (творчий псевдонім − Густав) помер від чисельних хвороб в 2013 році.

відео дня

читайте також"Бумбокс" на кордоні з Кримом відіграв "концерт для вкраденої землі": фото

Нагадаємо, раніше у віці 52 років помер художник Андрій Кірсанов, брав участь у творчості групи "Кіно" як сесійний бас-гітарист.

Крім того, Кірсанов є автором обкладинки найпопулярнішого альбому колективу - "Група крові".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти