StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікуючий медик Заворотнюк нарешті перервав мовчання

23 лютого 2023, 13:39оновлено 23 лютого 2023, 14:12
У актриси злоякісна пухлина мозку, яку не можуть вилікувати і через санкції зокрема.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк / instagram.com/a_zavorotnyuk

Лікуючий лікар російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка виступала за анексію Росією українських територій, перервав мовчання.

За інформацією російського каналу "Не Малахов", актриса бореться з гліобластомою головного мозку, яка вбила співаків Жанну Фріске і Дмитра Хворостовського, вже чотири роки.

"Раніше це вважалося практично неможливим: більшість хворих не проживали і двох років. Зараз на допомогу пацієнтам розроблено експериментальний метод, коли ракові клітини "випалюють" радіацією", - пише медіа.

відео дня

За словами лікаря, за останні роки медики серйозно досягли успіху у вивченні цих пухлин. Нейрохірург Олексій Кривошапкін розповів, що він спілкується з пацієнткою, у якої гліобластома вже 12 років. Нові технології дозволяють значно продовжити життя хворих.

"Однак є нюанси. Коштує експериментальне лікування дорого, квот на нього немає. В процесі використовується новітнє американське обладнання, яке є тільки в одній клініці в Росії - вітчизняних аналогів поки не існує. Крім того, новий метод застосовують тільки для пацієнтів з рецидивом: щоб використовувати його з самого початку хвороби, потрібні міжнародні дослідження, з якими зараз складно", - поскаржився лікар на брак знань, через те, що терористична Росія знаходиться під міжнародними санкціями через вічне бажання відхоплювати чужі території.

Зазначимо, що російська актриса Анастасія Заворотнюк зникла з медійного простору в 2019 році: тоді у неї діагностували гліобластому - агресивну форму раку головного мозку.

Більше трьох років артистка бореться зі своєю страшною недугою. Її сім'я не дає коментарів про стан Заворотнюк, і вже тим більше не показує, як вона виглядає після стількох років лікування. Однак останнім часом в росЗМІ стали з'являтися обнадійливі прогнози про стан актриси.

Так стало відомо, що днями "прекрасну няню" виписали з клініки після п'ятимісячного перебування там. Додому її забирав чоловік, фігурист Петро Чернишов. Медичний заклад не став розголошувати подробиці лікування артистки, проте експерти вже припускають, що Заворотнюк перебувала на реабілітації, тобто робить перші кроки до відновлення організму.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що шанувальники зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що стан актриси стало гірше. В тому числі, і через нове повідомлення її дочки, 26-річної Анни.

Пізніше з'явилася новина про те, що Заворотнюк, яка вже кілька років бореться з невиліковною хворобою, а саме раком головного мозку, з'явиться в новому серіалі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти