StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лайма Вайкуле розкрила подробиці особливих стосунків із Софією Ротару

6 червня 2023, 22:08
Вайкуле спростувала чутки про те, що "Хуторянка" відмовляється з нею спілкуватися.
Софія Ротару, Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле розповіла правду про стосунки з Софією Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/laima_vaikule_official

Латвійська співачка Лайма Вайкуле і українська співачка Софія Ротару входять в плеяду зірок першої величини, які колись висвітлювали небосхил шоу-бізнесу. Історія їхніх стосунків триває не один десяток років, про що Вайкуле розповіла в недавньому інтерв'ю.

Відповідаючи на запитання глядачів, вона спростувала чутки про те, що Ротару нібито ігнорує її та відмовляє в контакті. Вайкуле розповіла, що має зі співачкою досить близькі стосунки, просто Софія Михайлівна - не та людина, яка цілодобово висить на телефоні з друзями. Вона сконцентрована на сім'ї.

"Софа - вона така... Я її дуже люблю, вона дуже хороша. Вона оточена сім'єю, і вона в ній живе. І їй, мені так здалося, ніхто не потрібен, крім сім'ї. Тому у нас немає такого, щоб ми дзвонили один одному... У нас досить близькі стосунки - я багато чого знаю про неї і вона про мене", - зазначає Лайма.

При цьому за час війни приятельки спілкувалися лише раз - на самому початку. Вайкуле зазначає, що Ротару тоді була "в жахливому стані".

Дивіться відео ТСН - "Софія Ротару очима своєї родини: що про співачку розповідають сестра, невістка та онук":

Нагадаємо, раніше Софія Ротару чітко висловила свою проукраїнську позицію, і, за словами інсайдерів, приділяє значну кількість часу і сил волонтерству, яке, втім, намагається мінімально афішувати.

Через це в країні-агресорі РФ на співачку почалося справжнє полювання - на неї написали донос, і зараз гепрокуратура країни-окупанта працює над конфіскацією її майна в анексованому Криму і в Москві.

Інші новини про Софію Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти