Куди пропала Олександра Ніколаєнко після заміжжя з мільярдером, і як виглядає зараз

22 листопада 2023, 11:20оновлено 22 листопада 2023, 12:22
85476
Олександра Ніколаєнко практично не з'являється в ЗМІ і про неї мало що відомо, як і про її дітей.
Олександра Ніколаєнко зникла з медіа простору України
Олександра Ніколаєнко зникла з медіа простору України / Колаж Главред, фото ТСН , My.ua

Українська красуня Олександра Ніколаєнко увірвалася в український медіа простір наприкінці 90-х. Українська топ-модель завоювала кілька титулів, зокрема "Міс Україна-2001". Вона також була фіналісткою конкурсів "Міс Всесвіт-2001", "Міс американська мрія - 2001" і "Міс туризм Інтернешнл-2002". Крім того, Ніколаєнко стала засновницею конкурсу краси "Міс Україна - Всесвіт".

До слова, завдяки їй в Україні дізналися і про Інну Цимбалюк, яка мовчить про війну в Україні, а також дружить з путіністом і українофобом, російським співаком Олександром Буйновим.

Сама Ніколаєнко народилася в 1981 році в Будапешті. Вищу освіту вона отримувала в Одесі. У 16 років Ніколаєнко завоювала свій перший титул - "Міс Одеса". У 18 вона стала "Міс Україна-2001". На конкурсі "Міс Всесвіт-2001", який проходив у ПАР, Ніколаєнко увійшла до десятки фіналісток - перша з українських красунь.

відео дня
Олександра Ніколаєнко на конкурсі краси
Олександра Ніколаєнко на конкурсі краси / Фото ТСН

До слова, з кар'єрою у моделі могло і не скластися. Одного разу повертаючись додому, вона спіткнулася в темному під'їзді і напоролася на штирі могильної огорожі, яку виставили сушити сусіди. Удар припав на обличчя, штирі пробили Ніколаєнко обидві губи.

Тим часом, це не завадило досягти їй висот і зробити кар'єру в бізнесі краси і моделлінга.

Олександра Ніколаєнко та її чоловік Філ Раффін

Крім того, за контрактом Ніколаєнко брала участь в американських конкурсах краси, на одному з яких познайомилася з Дональдом Трампом. Ця зустріч, можна сказати, стала доленосною для неї. Саме Дональд Трамп познайомив Ніколаєнко зі своїм бізнес-партнером і другом Філом Раффіном.

Дональд Трамп познайомив Філа Раффіна з Ніколаєнко
Дональд Трамп познайомив Філа Раффіна з Ніколаєнком / Фото My.ua

Їх весілля відбулося в 2008 році. "Спочатку ми думали зробити все скромно, але потім вирішили, що одруження має бути шикарним і по-справжньому урочистим", — розповіла тоді Ніколаєнко.

Філ Раффін, який є власником нерухомості, казино в Лас-Вегасі і Канзасі, неодноразово робив пропозицію Ніколаєнко, але вона довго розмірковувала, хоча їхні стосунки тривали вже не один рік.

Весільну сукню нареченій шив відомий американський дизайнер Майкл Корс. На весіллі виступали Петро Чорний, Селін Діон і Джастін Тімберлейк. За даними Вікіпедії, статок Філа оцінюється в $1,6 млрд. у нього є троє дітей, а також онуки.

Ніколаєнко народила своєму чоловікові двох дітей: Річард Вільям Руффін (народився в квітні 2010 р.) і дочка Малена (народилася в 2013 р.).

Як виглядає Олександра Ніколаєнко зараз

З тих пір про Олександру Ніколаєнко практично нічого не чути. У мережі майже неможливо знайти фотографій ні її особисто, ні її дітей. Найсвіжіші фото можна побачити в соціальній мережі Twitter.

На фото - Олександра Ніколаєнко та її діти від Філа Раффіна:

Тоді Філ Раффін разом з дружиною прилетів до Лос-Анджелеса. Їх зняли в аеропорту разом з Олександрою Ніколаєнко і їх спільними дітьми в 2018 році.

Олександра Ніколаєнко та її чоловік Філ Раффін
Олександра Ніколаєнко та її чоловік Філ Раффін / Фото My.ua

Ще кілька фотографій Ніколаєнко розмістив відомий фотосток в 2019 році. На фото тоді перша леді США Меланія Трамп розмовляла з Ніколаєнком біля машини. На жаль, розгледіти, як виглядає Ніколаєнко неможливо за затемненим вікнами.

Подивитися фото можна тут

Ніколаєнко чомусь веде кілька самітницький спосіб життя, і знайти її фото в мережі - завдання із зірочкою. Її неможливо знайти в соціальних мережах та й в новинах інформації про неї мало.

Нагадаємо, раніше бразильська супермодель, колишній "ангел" Victoria's Secret Адріана Ліма побувала на прем'єрі фільму "Голодні ігри: Балада про змій і співочих птахів", яка відбулася в Лос-Анджелесі.

Раніше модель і фіналістка талант-шоу "Супермодель по-українськи" Саша Литвин чекає на свою першу дитину. Відповідними фото майбутня мама поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти