StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Козловський розповів, що Кондратюк відмазав синів від служби, та обізвав Путіним

6 березня 2024, 14:45
Віталій Козловський не стримав емоції, і в прямому ефірі висловив свою думку про музичного продюсера.
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк
Віталій Козловський вилаяв Ігоря Кондратюка в прямому ефірі / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music, instagram.com/kondratiuk_official

Сьогодні українському співаку і захиснику Віталію Козловському виповнилося 39 років. На честь цієї та ще однієї радісної події в його житті, одруження, артист дав інтерв'ю в ефірі каналу 1+1 Україна.

На жаль, гарний настрій іменинника сильно змінився, коли його знову попросили прокоментувати конфлікт з його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який вимагає від Козловського велику суму та відбирає практично всю його військову зарплату за порушення авторських прав. Співак дорікнув шоумену у відсутності емпатії через те, що Кондратюк відмовився пом'якшувати умови виплат, поки Козловський служить.

Також співак воїн красномовно натякнув, що Ігор Кондратюк, якому в березні 2022 року виповнилося 60 років, "відмазав" своїх двох синів від служби під час повномасштабної війни. "Цей козел - він усе зробив для того, щоб самому не воювати, бо переховувався до того, як йому виповнилося 60 років. І все зробив для того, щоб його діти не служили. Розумієте? І зараз воно, гнидне, сидить і патякає різну [нісенітницю]. А якби в нього з рідних хтось воював, то він би був більш емпатичною людиною", - вважає Козловський.

відео дня

Також на емоціях артист зізнався, що зневажає свого колишнього продюсера настільки, що порівняв його з президентом країни-окупанта. "Я його зневажаю. Чи можна врегулювати відносини з Путіним? Неможливо. З Кондратюком те саме", - заявив співак.

Конфлікт між Козловським та Кондратюком

Український співак Віталій Козловський і музичний продюсер Ігор Кондратюк почали співпрацювати на початку двотисячних, після перемоги артиста на проєкті "Шанс". У 2012 році вони оголосили про розрив ділових відносин, після чого на Козловського чекав судовий розгляд: на концертах Віталій, уже як самостійний артист, продовжив виконувати пісні, написані за часів співпраці з Кондратюком, і авторські права на які належать продюсеру. За порушення Віталій зобов'язаний виплатити колишньому покровителю велику суму. Відтоді в пресі співак та продюсер стали відгукуватися одне про одного не дуже схвально.

Скандал між Кондратюком і Козловським спалахнув із новою силою після того, як восени 2023 року стало відомо, що Ігор Кондратюк вилучає військову зарплату Віталія Козловського в рахунок погашення боргу практично повністю. Тоді співак-воїн запропонував продюсеру мирний договір, у якому вони могли б обговорити комфортніші умови виплат на час проходження артистом військової служби. Шоумен відповів колишньому підопічному в грубій формі відмовою, та назвав його "неуком та рецидивістом із порушення авторського права".

Раніше український шоумен Слава Дьомін показав новий образ сина, 13-річного Владислава, через який батько не знає "плакати чи ридати". На думку ведучого спадкоємець став схожий на відомого блогера.

Також подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки, шлюб якої для багатьох виявився несподіванкою. Артистка вже вдруге укладає союз - її перший сімейний досвід виявився невдалим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти