StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Козловський повідав про свій найнебезпечніший епізод на фронті

9 березня 2024, 19:14
Український співак Віталій Козловський зізнався, що знову змінив місце служби - і зараз служить у складі оркестру Міністерства оборони.
Козловський
Віталій Козловський зараз служить в оркестрі Міноборони / колаж Главред, фото УНІАН

Український співак Віталій Козловський зараз виходить у вбрання у складі Національного президентського оркестру Міноборони України. Про свою нинішню службу він розповів в інтерв'ю ЖВЛ в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я спочатку був у Національній гвардії, потім мене перевели до ЗСУ. Зараз я перебуваю в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. І дуже хотілося б сказати, що я там зараз співаю, що я соліст або музикант. Ні, я рядовий солдат, я виходжу в наряди і займаюся своєю військовою справою далі", - розповів Козловський.

Козловський 4

Козловський розповів, що на передовій він одного разу потрапив під артилерійський обстріл (а деякі ворожі снаряди розривалися за 7 метрів від його позиції).

відео дня

"Ми потрапили під артилерійський обстріл. Я також був серед артилерії. Нас орки мочили дві з половиною години з двох позицій. Снаряди прилітали за 7 метрів від нашого бліндажа. Це диво, що ми вижили", - розповів співак-воїн.

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має понад 50 нагород і премій, включно з "Піснею року" (2005-2010), "Золотою шарманкою" (2007-2010), "Шлягером року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський розповів, що одружився. І, незважаючи на те, що про свої наміри він говорив уже давно, але весілля виявилося сюрпризом навіть для сімей молодят, яким повідомили радісну новину вже постфактум.

Раніше молода українська актриса, зірка серіалу "Ніхто не ідеальний" Тетяна Злова, розсекретила роман зі співаком Богданом Буйлуком - колишнім підопічним Насті Каменських.

Також подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки, шлюб якої для багатьох виявився несподіванкою. Артистка вже вдруге укладає союз - її перший сімейний досвід виявився невдалим.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти