StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коронація Чарльза ІІІ: 5-річний принц Луї став зіркою церемонії

6 травня 2023, 15:21
Маленький принц Луї відрізняється норовливим характером і його мамі Кейт Міддлтон доводиться докладати зусиль, щоб "тримати його в узді" під час заходів.
Коронація Чарльза
Коронація Чарльза / Скріншот YouTube

Принцу Луї завжди вдається затьмарити всіх на королівських заходах: він показує язика своїй матері або різко закриває вуха на балконі Букінгемського палацу — і сьогодні він не підвів своїх шанувальників.

Як пише The Daily Mail, принц і молодший син подружжя уельських Луї, якому 23 квітня виповнилося п'ять років, сьогодні знову розтопили серця у Вестмінстерському абатстві під час коронації короля Чарльза.

Четвертий у черзі на трон, хлопчик виглядав по-царски в пошитому на замовлення костюмі від кравця з Савіле Роу, виглядав незацікавленим, позіхаючи протягом всієї церемонії.

Коронація Чарльза і принц Луї
Коронація Чарльза і принц Луї / скріншот YouTube

Юний принц оглянув абатство і показав пальцем на якісь предмети, сидячи поруч зі своєю старшою сестрою принцесою Шарлоттою під час відкриття історичної служби.

Більше смішних фото принца Луї можна побачити тут> > >

Коли ж його сестра спробувала вказати йому на порядок служби, він подивився в іншу сторону, і позіхнув від нудьги.

Під час національного ефіру було видно, як Луї бив ногами, змушуючи матір Кейт шепотіти йому зауваження на вухо.

На відео принц Луї по-дитячому позіхає під час коронації Чарльза

Чарівний принц пізніше нахабно відкинувся на спинку стільця, доводячи, що довга служба, можливо, була занадто нудною для п'ятирічної дитини.

Принц спочатку не повинен був бути присутнім на коронації, проте виявилося, що в останній момент сім'я вирішила включити його в учасники церемонії.

Очікується, що принц Луї не буде присутній на завтрашньому концерті у Віндзорі.

Нагадаємо, в Лондоні в суботу, 6 травня, відбулася коронація Чарльза III. Урочиста церемонія пройшла у Вестмінстерському абатстві. Вона тривала кілька годин, але історичну подію у Великобританії святкуватимуть ще два дні. На церемонії побували лідери держав, урядів, іноземні делегації та посли. Україну на заході представляли перша леді Олена Зеленська та прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Раніше Главред розповідав, що церемонія коронації Чарльза III планувалася коротшою і менш масштабною, ніж була у Єлизавети II в 1953 році. Проте, обійшлася вона в кілька разів дорожче - 250 млн фунтів стерлінгів (150 млн на заходи безпеки і 100 млн на саму церемонію і триденне святкування) в порівнянні з 47 млн фунтів в перерахунку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти