StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Короля Чарльза закидали яйцями

9 листопада 2022, 19:02
Якийсь "зелений" активіст вирішив таким способом висловити невдоволення своєму королю.
Чарльз III
Чарльз III / instagram.com/theroyalfamily

Британський активіст від Партії зелених Патрік Телвелл кинув яйця в короля Чарльза і королеву-консорта Каміллу в Йорку.

За інформацією The Daily Mail, на кадрах видно, як чотири яйця пролітають повз Його Величність і розбиваються об землю поруч з ним, коли його вітає міська влада. Чарльз швидко озирнувся, щоб побачити розбиті яйця, але в іншому випадку майже не відреагував.

Метальник яєць був президентом садівничого товариства Йоркського університету, і в блозі, де він регулярно пише про зміну клімату, каже, що готується до докторантури з міждисциплінарного глобального розвитку. Телвелл балотувався як кандидат від Партії зелених на місцевих виборах 2019 року в окрузі Халл-роуд в Йорку, який зараз контролюється лейбористами. Раніше він приєднався до протестів, блокуючи Лондонський міст та дорогу, що веде до газетних друкарень. Тоді прем'єр-міністр Борис Джонсон назвав витівку "абсолютно неприйнятною".

відео дня

Фото можна подивитися тут.

Королівську пару привітала група місцевих сановників на чолі з лордом-мером та місцевим музикантом у історичній сукні, відомій як The York Waits. Але коли король і королева йшли по черзі, потискуючи один одному руки, два яйця пролетіли над головами сановників і приземлилися біля ноги Чарльза. Було видно, як він здивовано дивиться в підлогу.

Інше яйце пролетіло близько до голови одного з представників Ради, який повернувся і сердито вигукнув. Виявляється, всього було кинуто чотири яйця.

Королівська охорона в цивільному та місцева поліція у формі швидко прибули і встановили винного, але спочатку намагалися стримати його, оскільки натовп був дуже щільним.

- Він у нас! - крикнув один з них.

Сьогодні поліція Північного Йоркширу підтвердила, що 23-річний чоловік був заарештований за підозрою в порушенні громадського порядку.

Нагадаємо, Принцеса Діана і Чарльз III (на той момент - ще принц Уельський) прожили в шлюбі 15 років-з 1981 по 1996 рік. Перші п'ять з них були відносно щасливими. Решта 10-сущим кошмаром.

Проблеми в королівській парі почалися після народження принца Гаррі, хоча вважається, що шлюб спочатку був приречений через безнадійну закоханість Чарльза в Каміллу Паркер-Боулз, і з якою він був змушений розлучитися через заручини з Діаною.

У 1986 році Королівський спадкоємець відновив свій роман - в цьому він зізнався сам, за два роки до офіційного розлучення. Чарльз тоді підкреслив, що вже до того моменту їх з Діаною шлюб був остаточно зіпсований.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти