StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Король Чарльз III і королева Камілла представили святкову листівку зі знаковим фото

12 грудня 2022, 16:45
Різдвяну картку вперше прикрашає нові король та королева Британії.
Король Чарльз III і королева-супруга Камілла
Король Чарльз III і королева-консорт Камілла випустили першу офіційну різдвяну листівку в статусі короля і королеви Великобританії / instagram.com/theroyalfamily

Король Чарльз III зайняв британський престол 10 вересня 2022 року, через два дні після смерті матері, королеви Єлизавети II. І хоч офіційна коронація пройде навесні 2023 року, він та його дружина Камілла, яка тепер носить титул королеви-консорта, приступили до виконання королівських обов'язків.

У період новорічних свят королівська сім'я має цілих ряд звичаїв, серед яких випуск різдвяної листівки. Раніше їх випускали з портретами всієї королівської сім'ї, портретом Єлизавети II і принца Філіпа, тощо.

Сьогодні на офіційній сторінці королівської сім'ї в Instagram показали, як виглядатиме листівка цього року. Вперше її прикрасили Чарльз і Камілла в статусі короля та королеви.

відео дня

Фотопортрет, який був використаний в якості ілюстративного матеріалу, був виконаний іменитим фотографом, який спеціалізується на зйомці королівських осіб і знаменитостей, Саміром Хуссейном.

Примітно, що знімок був зроблений за 5 днів до смерті королеви Єлизавети II, 3 вересня. Тоді Чарльз і Каміла, які ще носили титул Уельських, відвідали збори в Бремарському Королівському Хайленді.

Король Чарльз III і королева-супруга Камілла
Король Чарльз III і королева-консорт Камілла на різдвяній листівці 2023 / instagram.com/theroyalfamily

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті Справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні-чоловік подарував їй "найпалкіший поцілунок у її житті".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти