StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Третя учасниця поспіль втікає від "Холостяка" Топольського

26 грудня 2022, 18:36
Чи то панянки стали занадто самостійними, чи то холостяки вже не ті.
Алекс Топольський
Алекс Топольський / instagram.com/holostyachkastb

Схоже, що 12-й сезон проекту "Холостяк" закінчиться скандалом. Принаймні про це свідчить те, що шоу покинула третя дівчина поспіль. За власним бажанням.

Крім того, всі пішли скаржаться, що канал змонтував все так, як нібито це холостяк Алекс Топольський прийняв таке рішення. Так, про те, що сталося пост написала актриса з Києва і учасниця шоу Вікторія Варлей. 37-річна учасниця розкритикувала шоу через монтаж і заявила, що Алекс "не готовий до побудови сім'ї".

Вона також додала, що вона — вже третя дівчина, яка пішла за власним бажанням. Раніше холостяк попрощався з Аліною Єршовою і Лізою Кондрашевською, які також прийняли абсолютно самостійне рішення покинути проект.

відео дня

"9 епізод повне розчарування. СТБ звільніть тих ідіотів, які монтують проект Холостяк. Як можна було вирізати мою суперечку з Гришею, і подати моє обурення як образу на дівчинку Катю. Як можна було вирізати, що я розповідала про сім'ю і дітей? І реальні причини чому я пішла, це не увійшло в монтаж, тому що як це так, що вже третя дівчина йде за власним бажанням (Аліна Єршова також пішла за власним бажанням, але хто вам про це розповість). Я не бачила в Алексі чоловіка, з яким я можу будувати серйозні стосунки, він не готовий до побудови сім'ї. З огляду на перший пункт, я хотіла потрапити в Майамі до Різдва (до 25 грудня). Мені вже реально потрібно було потрапити до косметолога. Переглянувши 9 епізод я чітко зрозуміла, я занадто крута для цього проекту, ви мене взагалі не розкрили і не розгадали, це як метати бісер перед свинями! Але цей пост подяки всій команді Холостяк, які перебували з нами 24/7-незламні і я не знаю як ви все це робите і витримуєте! Ми дійсно жили, як в дитячому таборі, на жаль, все найцікавіше залишилося за кадром, це було неймовірно і викликає у мене тільки теплі спогади!",- написала Варлей.

Третя учасниця поспіль втікає від 'Холостяка' Топольського

До слова, зараз сторінка Вікторії Варлей недоступна і її не видно навіть в результатах пошуку.

Третя учасниця поспіль втікає від 'Холостяка' Топольського

У коментарі до Вікторії прийшла також дівчина Аліна, що також залишила шоу. "Третя дівчина йде... звичайно, такого ж не покажуть по ТБ. Але глядачі самі все розуміють, принаймні я сподіваюся на це. Весь твій пост - ніби з язика зняла. Я такої ж думки. Команда - крута. Все інше - шлак і бруд", — написала Аліна, яка пішла у восьмому епізоді.

"Так на 100% погоджуюся", — відповіла Вікторія.

Що ж, нам залишається лише спостерігати за тим, що буде далі. По мережі ходять чутки, що у фіналі залишаться дві фаворитки Топольського, яких видно неозброєним поглядом.

Нагадаємо, раніше учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Роксолана покинула проект в 5 серії. Головний герой, Алекс Топольський, визнав її не зацікавленою у відносинах.

Роксі, яка для Холостяка і глядачів залишилася ексцентричною загадкою, після того, як вибула, залишила послання Топольському - на своїй сторінці в Instagram показала ролик, де вони відпочивали разом, і підписала його: "ти нічого не зрозумів".

Тепер Роксолана дражнить "холостяка" і своїх шанувальників вельми відвертими знімками в соціальних мережах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти