StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кондратюк розніс Лорак і Повалій: "Усе до одного місця - діти, вбиті українці"

14 червня 2023, 20:11
На думку Ігоря Кондратюка, у випадку з Ані Лорак і Таїсією Повалій байдужість – їхній головний злочин.
Ані Лорак, Таїсія Повалій, Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк розповів, що думає про переконання Ані Лорак і Таїсії Повалій / колаж: Главред, фото: dni.ru, скріншот YouTube

Український ведучий та музичний продюсер Ігор Кондратюк долучився до полеміки щодо двох співачок українського походження, які під час повномасштабної війни продовжують обслуговувати своєю творчістю країну-окупанта. Йдеться про Ані Лорак і Таїсію Повалій.

Більшість людей в українському шоу-бізнесі переконані, що в рф артисток-зрадниць тримають гроші, а не політичні переконання і згода з пропагандою країни-окупанта.

Ігор Кондратюк в інтерв'ю для Української правди зробив більш сміливе припущення. Так продюсер переконаний, що Повалій і Лорак залишаються в рф, дають там концерти і пливуть по одній течії з головними пропутінськими артистами лише з тієї причини, що їм байдуже, куди "плисти" - ніхто не хоче напружуватися.

"Це може казати про те, що їм усе до [одного місця - неценз.]. Україна, вбиті українці, знищені міста. Боюся, що їм і росіяни до [одного місця - неценз.]. Їм взагалі всі до [одного місця - неценз.]. Їхні діти їм до [одного місця - неценз.], їхні мами. Все, що є на світі", - емоційно розмірковує про Лорак і Повалій Кондратюк.

Дивіться відео про знаменитостей, проти яких РНБО запровадила санкції:

Нагадаємо, раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти