StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кліп знімали росіяни: Тіна Кароль потрапила в скандал

29 квітня 2023, 10:18оновлено 29 квітня 2023, 10:55
Співачка Тіна Кароль знялася в новому кліпі, який викликав хейт в мережі.
Тіна Кароль
Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль потрапила в скандал, пов'язаний з державою-агресором Росією.

Зокрема, артистка представила свій новий кліп на авторську композицію "Honey & Мед". За інформацією Телеграм-каналу "Культурна пральня" до зйомок кліпу на композицію були причетні як мінімум троє громадян Росії.

Тіна Кароль швидко відреагувала на скандал і пояснила, що вона не знала всіх людей причетних до процесу, і їй теж не приємний той факт, що серед команди компанії "Beverly Films", яка знімала кліп артистці, виявилися громадяни Росії. "Мені це теж не приємно, адже війна для мене існує з 2014 року", - зазначила Тіна у своєму зверненні до шанувальників.

"Над кліпом працює команда, до якої у мене залученості, як у артиста, взагалі немає. Всіх цих людей я не знаю і ніколи з ними не бачилася. Спасибі всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були причетні до цієї роботи через компанію Beverly.films, виявилися або з російським громадянством, або як ... зараз я буду розбиратися. Мені так само неприємно", - сказала Кароль.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль, яка багато гастролює відстоюючи культурний фронт України, виступила з концертом у Молдові.

Там прямо зі сцени, вона розхвалила свого колегу про проекту "Голос", виконавця Дана Балана. Парочці вже давно приписували роман, враховуючи ніжне ставлення чоловіка до витонченої Тіні Кароль.

Раніше українська співачка Тіна Кароль, яка ще з 2014 року жодного разу не скомпрометувала себе виступами в Росії, позиціями "і вашим, і нашим", а також отриманням різноманітних російських пісень, зробила важливу заяву.

Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, співачка залишилася вірна собі і на концерті в США повідомила, що більше не виконуватиме пісні російською мовою. Відповідне відео з'явилося на сторінці її офіційного фан-клубу в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти