StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров пообіцяв Галкіну піти на передову, але в колготках

17 квітня 2023, 16:45
Доведеться тоді Філіпу Кіркорову перефарбовувати своє страусине пір'я в колір "хакі", інакше життя путініста на передовій буде не довгим.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / t.me/Kirkorov_official

Путініст Філіп Кіркоров, головний павич російської естради, який перекроїв себе до невпізнання, несподівано вирішив відповісти гумористу Максиму Галкіну, який на відміну від Філі не підтримав військовий напад Росії на Україну.

Зокрема, Кіркоров відреагував на жарт Галкіна щодо своїх дивних нарядів в ефірі програми "Ти не повіриш!" на пропагандистському каналі НТВ.

"Заради збереження миру, якщо це врятує чиєсь життя, то піду і в колготках на передову. Мене нічим не злякаєш", - заявив артист. Кіркоров також заявив, що готовий йти вбивати українців у будь-якому вигляді, якщо виникне така необхідність.

відео дня

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, на одному зі своїх американських концертів склав жарт про пропагандистів: Ангеліні Вовк на додачу до Хрюші і Степашки, з якими путіністка зібралася їхати на фронт і підтримувати окупантів, запропонував взяти ще й Кіркорова в епатажному вбранні з головою пропагандистки Скабеевой в руках.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитора і "путініста" Іллі Рєзніка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти