StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кейт Міддлтон розлютила шанувальників: причину назвали

1 березня 2024, 15:24оновлено 1 березня, 16:51
Шанувальники Кейт Міддлтон засмучені тим, що палац приховує інформацію про те, як йдуть справи у принцеси.
Кейт Міддлтон
Шанувальники Кейт Міддлтон засмучені її мовчанням / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily/

Кейт Міддлтон вважають найпопулярнішою в королівській родині, але, здається, ситуація змінюється не на її користь. А все через те, що немає жодних новин про принцесу. У шанувальників Кейт склалася думка, що принцеса несправедлива до них і ховається.

Учора представники принцеси дали лише короткий коментар про неї, що ще більше роздратувало фанатів.

"Кенсингтонський палац ясно дав зрозуміти: про те, як протікає одужання принцеси, будуть повідомляти, тільки якщо станеться щось важливе. І цей намір залишається в силі", - повідомили представники.

відео дня

Деякі шанувальники Міддлтон і зовсім не приховують своєї злості, повідомляє видання ОК! Вони вважають, що якщо принцеса не може з'явиться в громадськості, то могла б написати хоч кілька слів про себе.

Додамо, народ Британії дуже схвильований тим, що навколо хвороби Кейт створили атмосферу таємниці.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: Принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого Короля Великої Британії Чарльза.

Нагадаємо, після операції Кейт Міддлтон багато обов'язків принц Вільям виконує самотужки. На церемонії вручення премій Британської академії кіномистецтв принц дав коментар про дружину.

А також нещодавно принц Вільям екстрено відмовився від важливого заходу, шанувальники підозрюють, що через проблеми зі здоров'ям Кейт Міддлтон.

Читайте більше про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти