StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Кухар поділилася дієвим способом справлятися з тривогою

18 січня 2023, 13:34
Танцівниця Катерина Кухар поділилася способами, які допомагають їй особисто справлятися зі стресом.
Катерина Кухар
Катерина Кухар / Instagram

Катерина Кухар - легендарна українська прима-балерина і суддя талант-шоу каналу "1+1" "Танці з зірками" після початку військового вторгнення поїхала з чоловіком і дітьми в Європу, де дає благодійні концерти. Артистка Кухар поділилася з підписниками порадами з приводу того, як позбутися від стресу, продовжуючи серію подібних публікацій.

На думку Кухар, найкращий вихід зі стресу - його відсутність, проте це в ідеальному світі. "Іноді буває так, що немає з ким поговорити, поділитися страхами, болем, і в цьому випадку "випустити емоції" допомагають "думки на папері", - написала вона на своїй сторінці в Instagram.

"Візьміть папір А4 і виписуйте (важливо, щоб від руки) все, що турбує, болить, викликає страх. І пишіть, пишіть. Подивіться на своє творіння і відпустіть, розриваючи листок на частини. Ви відчуєте, ніби "камінь з душі", - каже балерина.

Вона додає, що якщо є сили, напишіть відразу другу частину. Але в ній важливо поглянути на себе з боку.

"Це допомагає побачити більше можливостей. У цьому форматі "над собою" потрібно виписати всі варіанти вирішення турбують питань іншої точки зору, або навіть втілення бажань в різних проявах. Це працює у всіх сферах життя. Коли опрацьовуєш і дивишся іншим поглядом, не суб'єктивно, виникає: "я знаю, що робити", - ділиться своїми думками вона.

Кухар також додає, що їй дуже допомагає їздити в машині і голосно співати.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар розповіла про той день, коли Росія почала війну проти України. Про це зі сльозами на очах балерина розповіла програмі "Зірковий шлях".

За словами Кухар, на момент початку війни, вона була в Берліні. "Наш ранок 24 години почався о п'ятій ранку з дзвінка няні, яка плакала і говорила, що почалася війна", - ділиться пережитим Кухар. "Я думала, що це були найскладніші дні в нашому житті, як в пеклі, напевно. Коли ти відчуваєш, що нічого не можеш зробити і не розумієш, як допомогти дітям і родичам, і всій Україні. Ось так почалася наша нова історія", - зі сльозами на очах зазначає вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти