StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Карма наздогнала: "Зірковий десант" Кремля потрапив під обстріл

28 лютого 2024, 18:37оновлено 28 лютого, 19:24
В Україні страждає не тільки ПДВ РФ, але і "Зірковий десант" диктатора Путіна.
Анірі
"Зірковий десант" Путіна потрапив під обстріл / колаж: Главред, фото: instagram.com/aniriofficial/

Сьогодні відома в терористичній Росії блогерка Анірі, яка є виконавицею оди країні-окупанту "Я вірю в тебе, Росія" розповіла, що потрапила під обстріл в незаконно окупованій Луганській області.

Подробицями блогерка поділилася для росЗМІ.

З початку кривавої війни, яку розв'язала Росія, Аніра приєдналася до так званого "Зіркового десанту" і разом з іншими артистами їздить на окупований Донбас.

відео дня

Цього разу артистка-путіністка потрапила під обстріл у госпіталі в місті Кремінна, що знаходиться в Луганській області. Система ППО збила ракету прямо над госпіталем.

"Пролунав оглушливий вибух. Я вже звикла до звуків вибухів, до пострілів, але таке я чула вперше. Другу ракету збити не вдалося, і вона сильно поранила хлопця неподалік від нас", — розповіла любителька Путіна.

Як не дивно, це вже не перша подія, коли "Зірковий десант" потрапляє під обстріл, адже ЗСУ працюють на повну і кошмарять окупантів по всій лінії фронту.

"Потрібно розуміти, що Кремінна - це перша лінія оборони, і наш минулий приїзд сюди теж не обійшовся без інцидентів. Пам'ятаю, як ми привезли допомогу і під час розвантаження почули звуки пострілів прямо поруч з нами. Вибухали снаряди, лунали постійні автоматні черги. Зізнаюся, мені було страшно..." - занила блогерка.

Варто додати, якби Кремль не розв'язав криваву війну в Україні, то росіянам не довелося б їздити сюди під кулями зі своєю "гуманітаркою".

Хто така Анірі

Анірі - російська співачка, блогер, автор пісень і багатодітна мама, генеральний директор лейблу Апігі Music. Підтримує терористичну владу РФ, яка розпочала війну в Україні.

Нагадаємо, 26 лютого 2024 року австралійська влада ввела санкції проти 55 громадян РФ і 37 організацій, висловивши таким чином підтримку Україні у кривавій війні, яку розпочала Росія.

А нещодавно затятий путініст Охлобистін розповів байку про те, як зміг "врятуватися від ДРГ".

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти