StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відразу 55 путіністів: нові жорсткі санкції проти артистів РФ

26 лютого 2024, 18:49оновлено 26 лютого, 20:13
Популярні артисти терористичної РФ потрапили під нові санкції.
Кіркоров, Басков, Газманов
55 путіністів потрапили під санкції Австралії / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/, instagram.com/nikolaibaskov/, instagram.com/oleggazmanov/

Сьогодні стало відомо, що австралійська влада ввела санкції проти 55 громадян РФ і 37 організацій.

Міністерство закордонних справ Австралії таким чином висловило підтримку Україні у кривавій війні, яку розпочала Росія.

Представники Міністерства вважають, що російські артисти, які підтримують Кремль, повинні відповісти за свої вчинки. А також вони закликали Росію припинити цю страшну війну.

відео дня

"Австралія залишається непохитною у підтримці України в самообороні та притягненні до відповідальності винних у незаконному та аморальному вторгненні Росії. Австралія знову закликає Росію та її прихильників негайно припинити цю безглузду війну. Сьогодні і кожен день Австралія стоїть з Україною та її народом", - написано в заяві.

Зокрема, санкції ввели проти 55 громадян Росії, серед яких: Філіп Кіркоров, Микола Басков, Олег Газманов, Микола Расторгуєв і Тіна Канделакі.

Обмеження застосували до тих, хто брав участь у "депортації українських дітей з регіонів, що перебувають під тимчасовим контролем Росії". Тепер вони не зможуть в'їхати до Австралії, а до 37 компаній, які в списку, застосують фінансові обмеження.

Що відомо про Державний реєстр санкцій

27 липня 2023 року набули чинності зміни, якими створено Державний реєстр санкцій.

Створення реєстру забезпечує наявність єдиного, офіційного та централізованого джерела інформації про застосовані Україною санкції. Реєстр дозволяє будь-якій особі отримати доступ до офіційної бази даних про всіх суб'єктів, щодо яких застосовані санкції. Реєстр почав функціонувати 2 лютого 2024 року.

Нагадаємо, 7 січня 2023 року Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів санкції проти відомих артистів РФ - в тому числі Кіркорова і Михалкова.

А також російський співак Філіп Кіркоров висловив невдоволення західними санкціями проти Росії, яка розв'язала криваву війну проти України.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти