StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Капець, Льоша. Ти облажався": Каменських прокоментувала вступ Потапа в ТрО

18 червня 2023, 13:53оновлено 18 червня 2023, 15:25
NK розповіла, що думає про скандали, частиною яких став Потап під час повномасштабної війни в Україні.
Потап і Настя Каменських
Настя Каменських прокоментувала скандали з Потапом / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap, instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських (NK) відверто розповіла про те, що за час повномасштабної війни в її родині з музичним продюсером і співаком Потапом (Олексій Потапенко) наступали моменти, коли вона його відкрито критикувала.

Зараз артист піддається критиці через тривале перебування за кордоном під час війни в Україні, заяву про те, що він був "заочно записаний в ТрО", і двозначну пісню "Волонтер". В інтерв'ю для Маші Єфросиніної Каменських на питання "У тебе були за ці більше ніж 400 днів періоди, коли ти казала: "Це капець, Льошо. Ти облажався"?" відповіла ствердно.

Втім, на камеру критикувати чоловіка співачка не стала. Вона впевнена, що хейт у бік Потапа незаслужено роздутий. І вона, як дружина підтримує Олексія.

"Я зі своїм чоловіком. У нас багато спільного, але ми з ним не близнюки. Він - окрема особистість. І він - теж людина, яка проходить свої етапи. Моя головна роль як дружини - незважаючи ні на що, підтримати свого чоловіка. І я вважаю, що ця позиція правильна. Бувають помилки. Але він нічого поганого не зробив. Ні я, ні мій чоловік", - заявляє NK.

Дивіться інтерв'ю Потапа про хейт і діяльність під час війни в Україні:

Раніше свою думку про пісню "Волонтер", за яку Потапа освистали в суспільстві, висловив співак і комік Володимир Дантес, який знає волонтерську "кухню" зсередини. Він спробував виправдати Потапа.

Також в мережі стали ходити чутки про те, що Потапенко покинув Україну відразу після завершення зйомок музичного проєкту Голос країни-12, мовляв злякався реалій війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти