StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Каменських захейтили за розіграш люкс-авто і дорогого смартфона

16 травня 2023, 17:57оновлено 16 травня 2023, 18:35
204
Артистка Настя Каменських нарвалася на гнів власних підписників.
Настя Каменських
Настя Каменських / Фото Главред. Колаж Instagram

Українська співачка Анастасія Каменських потрапила в скандал. Все розгорілося під час того, як вона вирішила оголосити конкурс на своїй сторінці в Instagram, де за підписку запропонувала виграти автомобіль класу люкс, а також останній айфон.

Умови розіграшу були як зазвичай, стандартними. Потрібно було підписатися на "друзів-спонсорів" Каменських і виконати ряд вимог, серед яких перепости, підписки і т. д.

"Ми разом з організаторами вирішили влаштувати благодійний конкурс, в якому хтось із вас отримає цей неймовірний автомобіль Infiniti, а донат 100 000 грн Я відправлю на авто для наших захисників, який ми відкрили в рамках туру "Я - Україна", – написала зірка.

відео дня

Скріншот поста Каменських
Скріншот поста Каменських / Instagram

Підписники розлютилися на співачку і навіть дорікнули її в тому, що вона могла б і більше віддати на ЗСУ. Пізніше Каменських видалила свій пост. Так що, мабуть, ідея з конкурсом зійшла нанівець.

Відзначимо, що на тлі чуток про розлучення і зради Потапа, потепління у відносинах зіркової пари почалося буквально недавно. Так, Каменських, яка трималася холодно, і стримано вітала Потапа навіть з виходом нової пісні, несподівано зворушливо відреагувала на його привітання з днем народження співачки.

Вона також розплакалася прямо на сцені, коли Потап з'явився на великому екрані під час концерту Каменських і привітав її зі святом.

Всі ці події вказують на те, що зіркова пара прийняла важливі рішення залишатися разом і продовжувати будувати сім'ю.

Нагадаємо, раніше Потап виклав фото свого дорослого сина від першого шлюбу з продюсером Іриною Горовою. На своїй сторінці в Instagram, він поділився свіжим зображенням, де видно, як сильно підріс Андрій Потапенко і перетворився на дорослого хлопця. "Травень, син, каштани", - підписав фото артист.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти