StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каменських сміливо показала себе і Потапа в образі "старих"

7 лютого 2024, 17:59
Українська співачка Настя Каменських розмістила в TikTok жартівливий короткий ролик, у якому "додала років" і собі, і своєму чоловікові Потапу.
Каменських, Потап
Каменських виклала в Мережу жартівливий ролик із Потапом / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти з відео

Відома українська поп-півачка Настя Каменських вирішила трохи розворушити "мурашник" своїх фанатів і розмістила в TikTok жартівливий короткий ролик, у якому показала, який вони з подружжям - українським репером і продюсером Потапом (Олексієм Потапенком) - приблизно матимуть вигляд у 2074 році.

У ролику подружжя позує перед камерою, сидячи поруч на дивані. Відлік часу починається з 2024 року, а нейромережа починає "змінювати" їхні обличчя.

Наприкінці відео Каменських "зображено" у віці 86, а Потапа - 92 років (тобто глибоко літніми людьми). Щоправда, зіркове подружжя щиро сміялося над такими штуками.

відео дня

Нагадаємо, раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи має вона проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її сім'ї.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти