StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каменських вирішила відмовитися від схуднення і розповіла, що сталося

3 червня 2023, 13:50оновлено 6 червня 2023, 08:15
Співачка Настя Каменських вирішила кинути спроби позбутися "додаткових кілограмів".
Настя Каменських
Настя Каменських більше не біжить за ідеальною формою/ instagram.com/kamenskux

Українська співачка Анастасія Каменських, яка не припиняє з'являтися в заголовках українських ЗМІ, чи то в питаннях особистого життя, чи то схуднення, дала інтерв'ю виданню ТСН.

В рамках бесіди, Каменських також відповіла на питання про своє схуднення і те, чому вона передумала настільки сильно фокусуватися на своєму тілі.

За словами співачки, останнім часом вона почала займатися своїм ментальним здоров'ям і для неї це важливіше фігури.

відео дня

"Так, я дійсно трохи набрала. Раніше мене б це парило, але зараз – ні. Тому що зараз є більш важливі питання. Зараз все, що раніше здавалося важливим, раптово втратило сенс", - каже вона.

Крім того, співачка повідомила, що коли вона дивиться на себе в дзеркало, вона подобається собі. "Навіть зараз я собі подобаюся і розумію, що, напевно, зараз такий час. Так моє тіло реагує на всі події, що відбуваються навколо мене. Тому що додаткові (я спеціально не кажу "зайві"!) кілограми - це не завжди про купу солодощів о десятій годині вечора. Іноді тіло так реагує на стрес, хвилювання і переживання", - пояснює набір ваги Каменських.

Вона також каже, що не останню роль в наборі ваги грають гормони. "Не забуваємо про гормони і обмін речовин, адже у нас вже довгий час гормон стресу на піковому рівні. Варто трохи заспокоїтися - знову ракети або ще якісь жахливі події", - заявила вона.

Каменських додає, що якщо категорично обмежувати себе в їжі і на останньому диханні "пахати" в спортзалі, то цей стрес стане ще більше. "Коли прийде час, і якщо мені це потрібно, я обов'язково поверну свою форму. Тому що відмінно знаю, як це зробити. Я вже багато разів через це проходила. І для мене це не проблема. Але зараз я приймаю себе такою, якою я є", - ділиться вона.

Нагадаємо, раніше чоловік співачки, продюсер Потап натякнув на своє повернення в Україну. На його сторінці в Instagram з'явилася серія відео і знімків, що підтверджують це.

Раніше українська співачка Анастасія Каменських потрапила в скандал. Все розгорілося під час того, як вона вирішила оголосити конкурс на своїй сторінці в Instagram, де за підписку запропонувала виграти автомобіль класу люкс, а також останній айфон.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти